logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)
  • Brusc, fără avertisment, Partidul a dat sarcină pentru activul de partid-să fie băgat la propaganda de prosteală comunitară viitorul Prefect de partid şi de stat. Şi comanda a fost executată, pe TVG Florin Pâslaru a şi ieşit la interes Tache Bocănială. Şi moderatorul de partid, de stat şi de manipulat, Dan Paic, este la interes şi prestează fără anestezie. Aşa se scrie istoria creşterii şi îngropării funcţiei de Prefect-zis şi înalt demnitar al guvernului în teritoriu-trebuie să iasă mai întâi la organul de presă „Aici Vocea Partidului”. Atenţiune, comunicat important, vorbeşte Tache Bocănială, viitor Prefect, fost comandant la Poliţia Judeţeană etc.
  • Stan candidează pentru încă un mandat la Primăria Galaţi, deci e prezent la interes la TVG Florin Pâslaru, care candidează şi el, deci dacă azi Florin îl alege pe Marius, mâine Marius îl alege pe Florin, şi amândoi se vor lăfăi în lefuri proaspăt majorate pe seama banului fraierului bugetar. Hai, mars la vot şi uită-te la TVG!
  • Sondaj în Info Prut.ro: Care este evenimentul marcant al anului 2015? Jaful Secolului; arestarea lui Vlad Filat; Şedinţa comună de guverne România-Rep. Moldova; Căderea guvernelor Gaburici şi Streleţ; Reîntoarcerea în viaţa politică a lui Ion Sturza; Prăbuşirea Partidului Comuniştilor; Protestele din Chişinău; Donarea de microbuze şcolare din România pentru elevii din Rep. Moldova; Exportul de gaze din România către Rep. Moldova prin gazoductul Iaşi-Ungheni; Renovarea a sute de grădiniţe din banii oferiţi de Guvernul României. Ce mişto sunt sondajele, te mai luminează oleacă!
  • Marius Stan e tot la TVG, cică avem strategie, oraşul nu se mai dezvoltă haotic, e deja alt Galaţi, e Galaţiul ăla nou, care se dezvoltă strategic. Întrebarea e unde ne duce strategia lui Stan? Nu ştie nimeni, nimeni nu e perfect, vreme trece, vreme vine, ce e val ca valul trece, deci uitaţi-vă la TVG şi citiţi raportul primarului, ri aţi ai dracu de nerecunoscători!
  • Tocmai ne bucuram: o sesiune de lucru la Consiliul Judeţului a Agenţiei de Dezvoltare Regională a stabilit împreună cu Direcţia de Cultură Galaţi una dintre priorităţile de finanţare din axa 5- prezentarea pentru finanţare a proiectului european privind revitalizarea sitului istoric Bărboşi-Tirighina. Proiectul este deja scris, se fac pregătiri pentru ca monumentul turistic de importanţă naţională de la Galaţi să existe, se proiectează un muzeu de sit cu obiectele descoperite acolo, dar, catastrofă! Proiectul nu finanţează construcţii noi, deci, adio muzeu de sit! La o adică, dacă TVG poate funcţiona într-o camera, de ce n-ar funcţiona muzeul Bărboşi-Tirighina în nişte containere? E chiar pe stilul Galaţilor, nu?
  • După patru ani de la semnarea contractului de finanţare, Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale din Galaţi are şi un Centru Alzheimer. Echipa de implementare a proiectului a raportat terminarea proiectului, deci începe analiza dosarelor pentru 30 de beneficiari vârstnici afectaţi de boala Alzheimer şi se înfiinţează 12 posturi pentru personalul de specialitate. Centrul e cam fără arhitectură, nu are lift, materialele sunt ieftine, finisajele sunt de mântuială, faianţa pare luată de la sh, dar parcă contează astfel de fleacuri pentru nişte cumetrii mişto de campanie electorală?
CroniCariul de serViciu 23 - ianuarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...