logoImpact EST nr. 860 - 08.03.2021
  • Eşti guvern tehnocrat aflat în plină guvernare de câteva luni şi trebuie să faci ceea ce trebuie, pentru a justifica investirea în funcţie? Trebuie să tai din puţinul care mai face din populaţia asta amărâtă rămasă la numele de turmă de români să stea adunată între graniţele aparente? Ce faci, ce faci? Simplu! Compromiţi unul din programele sociale de fundament-laptele şi cornul. Bagi probe pline de bacili şi eşerichii în lapte şi brânză, te prefaci că nu găseşti sursa, dai declaraţii, îţi afişezi moaca de ministru imbecil al sănătăţii, scuipi cu aroganţă în direcţia ălora care te vor demisionat şi gata – ai reuşit să scoţi de la finanţare programul. Uraaa, aţi învins! Urmează punerea cu botul pe labe a medicinii de familie! Are peronul pe partea cu subfinanţarea, desconsiderarea şi umilirea.
  • TVR în faliment? E cazul să ia cuvântul chiar regele falimentelor, adică şeful grupului parlamentar PSD, Floriiiin Pâslaruuuuu! Este rege, deşi de regalitate îi este greaţă, ca oricărui vajnic pesedist, este regele înşelării statului, a ziariştilor pe care i-a păcălit cu anii, amânându-i la salariu şi neplătindu-le contribuţiile sociale, este împăratul falimentelor de stat-Pescogal, este şuţul manglelii de la bugetul Primăriei, aranjând la judecătorul devotat cauzei să plătească Primăria pentru consolidarea malului rupt al falezei Brateşului, este golănaşul bufurilor cu banii de forfetar de la parlament, este escrocul care s-a pus preşedinte la Comisia de Cultură, ca să torpileze scandalul evaziunii fiscale tip suveică, închizând şi deschizând nu mai puţin de şapte firme, care uitau pierderile şi mutau capitalurile şi activele. Şi acum, dă sfaturi cum trebuie băgată în insolvenţă TVR, instituţia de stat la care a supt ani în şir şi Cătălin Brânzan, încă o lipitoare pesedistă care prestează pentru partid, pe scârbos de mulţi bani publici.
  • Va candida sau nu Durbacă la Primărie? Aceasta este diversiunea maxima ce se mai plimbă de ici acolo, prin buduoarele clocăite şi împuţite ale politicii de Covurlui. Durbacă zice de încheierea procesului de fuziune dintre componentele ALDE-PC şi PLR-şi de finalizarea a două sondaje de notorietate şi audienţă, care vor desemna cel mai bun candidat dintre patru persoane supuse testelor electorale. Aşa cum se vede situaţia din teren, Cristian Dima e candidat sigur, chiar dacă sondajele vor fi gata de 1 aprilie.
  • Aţi văzut ce poate face Campania de prostire a electoratului din om? Îl scoate la aspirat frunze cu aspiratorul de frunze cu motor cu mulţi decibeli, pe benzină. Scoate tărăboanţele de măturat  trotuare, pe motorină, cu exagerat de mulţi decibeli şi poluare grosieră, care vântură căcatul de câine în uşa buticurilor de pe Brăilei. Scoate hodoroagele de dube măturătoare care mai şi stropesc oleacă asfaltul rupt şi crăpat. Şi de ieri alaltăieri, uau! bagă la producţia de votanţi sărăciţi şi maşina de produs pomană electorală, pe bază de peleţi şi brichete, din materialul lemnos lăsat netăiat de patru ani. Hei, ăla care bagi votul! Meriţi de la mandea nişte peleţi, fire-ai a dracu de milog nerecunoscător! Hai, mars la vot!
CroniCariul de serViciu 25 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Acţiunile Galfinban

Din lecturarea site-ului BVB am aflat că la o societate ...

Campania electorală

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare ...

Îndoielile nu pot f

Un muzician, un actor, un preot, un medic. Voci contra ...