logoImpact EST nr. 855 - 28.01.2021
  • Încă o probă de tupeu maxim la Marius Stan a fost demonstrată la una din ieşirile lui către prostimea votantă, de la sediul securităţii de tip vechi din campusul universitar, unde UNPR şi-a tras sediu. Iat-o: cică nu e nici o problemă dacă va fi în acelaşi timp şi primar al Galaţiului şi candidat la funcţia de primar al Galaţiului. Este o probă de golănie de haită politică, pe care o exersează inginerul fotbalist de muzică uşoară Marius Stan, ştiut fiind faptul că nu prea are cine sancţiona astfel de deraieri morale. Să fii şi la primărie, să iei bani şi să prestezi de fapt pentru interesul personal de partid, asta e de-a dreptul nesimţire, dar la Stan e a doua natură. „Păi de ce mi-aş lua concediu, că eu o să îmi fac campanie electorală după program, care-i problema?” Problema e că nu ai caracter, bre domn Primar!
  • Nici o mirare că nu prea este caracter la UNPR când consilieri de morală şi etică sunt două jeguri din politica de tip zoaie băsistă: Marian Alexandru zis Măscăriciul şi Adetin Picu zis Director pe viaţă. Amândoi sunt nişte parveniţi ciocoişti de tip nou, care au scos la piaţa publică şi chestia cu alianţele cu oricine. Ce să fie asta? E un fel de chebab cu de toate, că oricum în politică nu contează ideologia şi doctrina, e aceeaşi, indiferent dacă e partidul lui Nica, Dobre sau Toader-să luăm câte puţin de la cât mai mulţi proşti care votează ca să dăm mult la foarte puţini din haita noastră politică.
  • Au trecut două luni şi 23 de zile de când un om a fost străpuns de barele de metal de la un refugiu de tramvai din Brăila şi „responsabilii” iresponsabili din Primăria Stan nu au început nici măcar să vorbească despre obligaţia de a preveni un accident similar şi în Galaţi. Dovada pericolului mortal este făcută şi la Galaţi: toate refugiile, fără excepţie, au fost capcane mortale, în care s-au distrus 10 maşini. Puteau măcar să facă separaţiile de sens cu 50 de metri înainte, prin pivoţi de cauciuc sau, şi mai durabil, cu pietre de granit, din munţii de granit devalizaţi din patrimoniul uriaş de granit extras din carierele de piatră stradale ale Galaţilor. Dar asta este altă capcană mortală, despre care prea puţini avertizează…
  • Consilierul local UNPR Vergiliu Vals a renunţat la mandat, în urma părăsirii UNPR, partidul pe lista căruia a fost ales, şi a transformării în oportunist pesedist, chiar din prima clipă a vopsirii sale din papagal în cioară PSD. Chestia asta a fost sancţionată de alte ciori sau papagali politici din stolul UNPR, cum că trebuia să-şi dea mai întâi demisia şi apoi să voteze.
    Faptul că Vergiliu Vals a votat, pe tot parcursul şedinţei, alături de grupul PSD a stârnit nemulţumirea şi protestele primarului Marius Stan şi ale foştilor colegi de la UNPR. Păi aveau căderea? Nu aveau, de vreme ce Vals este singurul consilier UNPR ales pe liste, în vreme ce ei au venit în UNPR prin efectul OUG 55, adică ordonanţa traseiştilor lui Ponta. Ce să le spunem mangafalelor de la UNPR-ul Stănist? Un scurt şi concis Sictir!
  • Cele 756 de locuinţele sociale din Micro 17, construite de Vega ’93, care ar fi trebuit să fie gata pe 22 august 2015, apoi la finele anului 2015, aşteaptă şi acum să fie racordate la curent electric. Păi, e nasol, că nu se poate tăia panglica de campanie , la dracu! Abia dacă veni o briză de veste bună-cică Electrica Muntenia Sud (dar noi suntem în Muntenia Nord!) a dat un aviz care presupune modificarea studiului de fezabilitate. Asta înseamnă doar mutarea pe două poziţii diferite, a două puncte de alimentare cu curent. Este o treabă mare pentru partida uneperistă Marius Stan, căci în cele 15 blocuri cu una, două şi trei camere, alei, spaţii verzi, loc de joacă, teren de sport, magazin economat, sediu de Poliţie Locală, o mică biserică şi un sediu administrativ – lucrări în valoare de aproximativ 12 milioane de euro stă un întreg bazin electoral.
  • ArcelorMittal Galaţi a mai făcut o mărgică pentru sistemul medical aflat la colaps, şi cotcodăceşte în VL, normal. Cică compania a oferit un echipament de anestezie pentru Spitalul CFR Galaţi, a donat o serie de echipamente necesare Spitalului Judeţean şi a sprijinit, în acelaşi timp, o serie de proiecte locale axate pe educaţie. ArcelorMittal Galaţi a făcut o nouă serie de donaţii către Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Andrei”, constând în echipamente medicale de ultimă generaţie. Compania a achiziţionat şi a donat o lampă pentru o masă de chirurgie aflată în folosinţa secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, un motor B Braun pentru intervenţii chirurgicale de specialitate pentru Secţia de Ortopedie, precum şi două monitoare de funcţii vitale şi două electrocardiografe pentru Unitatea de Primire Urgenţe, din cadrul unităţii medicale. Mda! Dar o investiţie în acoperirea haldei de zgură plină de praf cosmic, pe când, musiu Bruno Ribo? Cam după ce închideţi fabrica rămasă în urma demolării Combinatului? Nu vă obosiţi să daţi răspunsuri, abia dacă avem timp de pus întrebări.
CroniCariul de serViciu 11 - aprilie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...