logoImpact EST nr. 844 - 28.10.2020
  • Cornel Hamza se vrea Primar de Iveşti. A dat ordin, a pocnit din degete, Gheoca ăl independent, dar cam dependent de dosarele DNA s-a retras, Cornel şi-a tras vilă, şi-a tras balastieră, ce mai! intră la servicii Hamza, sa-nţeles? Are chiar şi obiectiv forte-să stea şi el, ca tot omul pesedist, pe lângă familie şi pe lângă casă. Ei, stătea şi până acum pe-acasă, că venea la 9 la judeţ şi pe la 1 era din nou la interes, la Lieşti.
  • Văsoi trece pe 11 şi Cosca pe 7. Şi Dima de pe 1 trece pe 2. Sau invers. C-aşa-i în partidele liber-schimbiste de stânga- dreapta.
  • M10, adică partidul Macovei a lu Băsescu nu s-a înscris la alegerile locale de Galaţi. E primul semn că nici cu un electorat schizo-sado-maso alegerile de azi nu mai sunt ce erau odată. Este indiciul că politrucii băsişti trebuie eliminaţi din cancerul vieţii publice, e semnul că repede-repede trebuie extirpat un abces malign ca PMP.
  • PSD, fără Ionuţ Pucheanu şi Florin Popa pe listele de candidaţi? Da! Asta spune tot despre seriozitatea liderilor pesedişti care cică sunt manageri de listă. Da staţi să vedeţi lista: 1. Ilie Zanfir, 2. Enache Sorin, 3. Costea Marcela, 4. Ardean Bogdan, 5. Ciupercă Silviana, 6. Bogatu Hristache, 7. Andrei Lucian, 8. Cocu Desilia, 9. Vasile Claudiu, 10. Florea Dochiţă, 11. Vals Vergiliu, 12. Bogatu Iorgu Viorel 13. Potîrniche Gheorghe, 14. Onişor Mirela. Comentarii, în curând, fără număr!
  • Dacă vi se zbârleşte părul citind lista PSD, vi se recomandă să citiţi şi lista de locale a PNL, şi părul vi se culcă până sub piele. Al doilea e George Stîngă, atât de tânăr şi atât de traseist, al treilea e Doruleţ Resmeriţă, care e prea compromis ca să mai fie credibil, oriunde s-ar plasa, şi tot aşa, Claudiu Iacob, Laurenţiu Ichim, Alexandru Şerban, Paul Găvănescu, arivişti care au înţeles că numai obedienţa politică te face om de stat la stat. Menţiune specială, Onuţ Atanasiu, un fel de măscărici politic, ce s-a remarcat la selecţia PNL prin caragaţa de care e în stare în chestiunile serioase şi grave.
  • Realizarea zonei metropolitane Dunărea de Jos nu este importantă pentru presa de fonfleuri de la Galaţi, garajele suspendate, da. Dacă stau două familii de ţigani din Lieşti sub teroare de doi ani, pentru că poliţia e în cârdăşie cu teroriştii ţigani-nu e important pentru uşierii celei de-a patra puteri, dar dacă Baca face demonstaţii electorale penibile pe trotineta electrică, şoc şi îngrozitor-e de dat pe tv central de „profesionalii” din presă. Este încă un motiv pentru care Galaţiul este ce este, un oraş de manelişti de presă şi nu o metropolă cu profesionişti de anvergură.
  • Păi, se putea să nu se imite şi la Galaţi manipulo-isteria de presă numită „Dezinfectanţi diluaţi? Hop, controale şi la spitalul lui Mihaela Debita – manager Spitalul de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. Hopa! se controlează antisepticul de tegumente, e clar? Păi, te joci cu infecţiile intraspitaliceşti? Nu e ca şi cum te-ai juca cu câinii vagabonzi din curtea sălbăticită a spitalului, dar orişicât!
CroniCariul de serViciu 6 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...