http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022
  • Marius Stan face Noul Galați, îşi face un local cu pretenții la Olimpic dar face şi copii, bre. E la al patrulea, o fată. E semnul că vin vremuri bune pentru Galați, dacă ne ghidăm după amănuntul stupid că fostul Moş Nicolae nu a fost în stare de nici unul.
  •  Viceprimarul PSD Florin Popa, consilierul local Mihai Manoliu (PNL) şi consilierul local PC Eugen Găvan au fost aleşi să decidă membrii Consiliilor de Administraţie ale societăţilor aflate în subordinea Consiliului Local Galaţi. Ei vor fi secondați de doi dintre oamenii lui Marius Stan. Au încercat să spună cei din opoziția PPDD şi PDL că vor şi ei, dar regula majorității zdrobitoare a zdrobit. Opoziția.  Mucles! Treceți la locurile voastre!
  •  „Comisia a fost alcătuită pe un principiu abuziv, deoarece în Consiliul Local sunt cinci partide, nu trei. USL ar trebui să înţeleagă că şi noi reprezentăm cetăţenii Galaţiului, ţinând cont de procentul de voturi pe care le-am luat.  Când zic USL, nu mă refer la PNL, care a dat dovadă de eleganţă”, a declarat consilierul PPDD Marian Alexandru. Consilierul PDL Mihai Alin a cerut ca din comisie să facă parte şi doi membri ai opoziţiei, dar cum am spus, mucles! – vorba lui Moş Nicolae, preluată de interminabilul Florin Popa. Politica se face pe principiul „Ciocu mic, acum ai noştri!”,  băi, stimabile năuc Mihai Alin. Scuzați cuvântul băi, dar e în trend cu mulțimile năuce.
  •  Consiliul Județului a făcut prima reformă: Muzeu de Artă la parter de bloc. Ce înseamnă să ai Arhiepiscopie puternică, să ai Casian avid de restaurări de averi arhiepiscopale şi ce înseamnă să ai un preş de județ care luptă cu Diavolul!
  •  Se duc, deci, pe pustiile improvizațiilor de Covurlui decadent încă patru miliarde de lei vechi pentru amenajarea unui apartament în blocul V3, în care să funcţioneze Muzeul de Artă Vizuală. „În prezent, spaţiul de la parter şi etaj este liber şi e numai bun pentru îngrămădit acolo Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, director Basarab Nanu, care n-are nimic de zis şi protestat. Se fac patru birouri, fixate pe structură metalică şi compartimentate din panouri gips-carton, la, la, olala, cai verzi pe pereți şi spidermani în colanți roşii. La aşa director de carton nici nu mergea altceva.
  •  Apaterm a murit, vine Calorgal. Ba nu! Calorgal s-a avortat, trăiască Apaterm! Că-i aşa, că-i altmintrelea, tot un drac. Tot sistem falimentar, tot datorii istorice, tot fără soluții serioase, tot cu oamenii care parazitează enorm, tot cu familii şi cumetrii, tot fără distribuție pe orizontală, tot fără investişii, tot cu 80% la salarii şi tot cu 247 de lei pe Gigacalorie. Da, dar Primaria Municipiului Galați dă asigurari că va intreprinde în continuare toate demersurile pentru a furniza gălățenilor agent termic în cele mai bune condiții şi la cel mai mic preţ, că va lua măsuri de natură organizaţională şi prevederi de natură contractuală, cum ar fi convențiile de plată individuale  ş.a.m.d, etc.
  • S-a zis cum că eternul Răducan Oprea îşi va lua adio de la funcţia de director al Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Galaţi şi că va fi schimbat cu fostul consilier judeţean Cătălin Paraschiv. Fostul consilier zice că nu vrea, că nu s-a discutat. Manipulări ordinare! Pentru băgat (sau scos) la datorie ființe extraordinare.
CroniCariul de serViciu 10 - februarie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...