logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021
  • Ce e ca părul la lupul cu nărav Apostol Picu? Tehnica lupului flămând nărăvit la sfâşiat funcţia publică! Vor unii-alţii rezervare de funcţie la stat, vrea şi Picu rezervare la funcţia de polonicar şef la Cantina Socială! Nu va mai fi viceprimar, dar şeful ciosvârtelor şi dumicaţilor rămâne.
  • La spital, se văcsuieşte faţada străzii. Faţadele de la „Serviciile Funerare”- şi de la intrare, şi de peste drum- că doar nu de la cabinetele medicilor de familie, evacuaţi cu toată forţa de care este capabil Baca şi oamenii lui.
  • Un parlamentar gălăţean vrea să ştie de ce s-a SECRETIZAT contractul de privatizare al SIDEX. Ha, ha, ha, ha, ha! O aşa cioacă, goangă, barbă nu poate decât să te facă să te prăpădeşti de râsu, chiar dacă e mai mult plânsu. E clar, iar începe Campania pentru parlamentare, şi Paul Ichim, cel de-al treilea şef al celei de-a treia secţie de chirurgie (deşi ministrul Nicolăescu a spus cândva că trebuie doar una) mai vrea odată. Se pregăteşte şi se face că îl doare de interesul public. Cere ceea ce sigur nu vom afla decât după ce Combinatul va deveni încă o ruină pe faţa Galaţilor.
  • Dar despre cum a fost furată Casa Roşie şi băgată în paragină, cum de s-a dat Combinatul pe preţul nunţii fiului lui Mittal, cum s-a vândut şantierul la preţul unui cargou, de ce au stat cu gura căscată parlamentarii (inclusiv Ichim) pe când se distrugea IMH, cum de a fost lăsat Galaţiul undeva prin Ucraina, de ce Administraţia Regională pentru Contribuabili Mijlocii s-a dus la Constanţa, cum de a luat IPS Palatul Episcopal, deşi i s-a dat în compensare trei vile, vii şi terenuri, nu interpelaţi, domn senator??
  • Mitică Budescu nu mai este nimic în administraţie, dar rămâne activ în munca de partid. Nicolae Bacalbaşa a fost un nimic, dar va rămîne în continuare preşedinte, la Comisia pentru asistenţă şi protecţie socială, învăţămînt, sănătate, cultură, activităţi ştiinţifice, sportive şi de agrement din cadrul CJ Galaţi. Chiar şi aşa, tot Spiderman în strampi rămâne.
  • Cum e turcu, şi chistolu, cum e şefu şi ciracii, cum e la Bucureşti, cam aşa şi la Galaţi. A trecut Valeriu Steriu sub aripa securistică a lui Băsescu de PMP, hop şi Chebac (şeful de reţea a lui Băsescu) a trădat pentru PSD. Deci, UNPR e de tot PMP-ul, dar Stan e de tot râsul, căci e la mâna lui Picu şi Chebac, ce pot face ce vor ei cu UNPR-ul vândut la kg de Steriu lui Băsescu.
  • Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!”
CroniCariul de seViciu 15 - iulie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...