logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021
 • Avem Parc Industrial, dar n-avem director şi nici CA. Asta era până de curând. Curând, s-a votat la CL numirea de director, adică Costică Voicu. Dar nu s-a votat şi CA-ul pe baza căruia să înceapă să macine Parcul Industrial Galați. Nu vă grăbuiți, nu vă enervați, dormitați liniştit, sifonările cu banii voştri sunt pe mâini bune. Au fost votați însă oameni la manetele CA-ului ce va fi burduşit cât de curând de clienți de partid. Sunt trei aşi ai sifonărilor de partid: Eugen Găvan, Florin Popa şi Mihai Manoliu, în ordinea asta sau oricare alta.
 • Legislativul local al Galaţiului s-a întregit cu doi consilieri ai PP-DD, Ilie Gheţu şi Monica Dascălu. Cei doi au fost validaţi, au depus jurământul de consilier şi au ocupat scaunele lăsate libere de demisionarii Constantin Ene şi Marian Cătălin Poalelungi. Monica Dascălu, în vârstă de 39 de ani, este profesoară, directoarea Şcolii din Frumuşita şi va activa în Comisia de Cultură şi Asistenţă Socială a CL.
 • Ilie Gheţu, în vârstă de 58 de ani, este om de afaceri, administratorul firmei Bioking SRL Galaţi, adică de biocombustibil şi va face parte din Comisia Juridică. Și ce dacă? Istoria lucrează cu inervale mari de timp, mult prea mari ca să fie sesizată dispariția unui partid născut mort, chiar dacă este populat de oameni vii şi dinamici.
 • La dracu, nici protestele cu cârduri de maşini şi blocări de străzi nu mai sunt ce au fost cândva. Pentru că n-a vrut Primarul şi Prefectul, marşul cu  200 de autobuze şi microbuze nu s-a mai făcut. S-a dus pe pustii un protest bunicel, care traducea pe limba noastră forța unei grupări de transportatori şucărită de suspendarea atribuirii traseelor judeţene şi interjudeţene. Pe bune, au şi  motive: au investit milioane de euro în noi autobuze, pentru că li s-a cerut siguranţă şi confort, au plătit cam 150.000 de euro de maşină, şi când să înceapă amortizarea aia de 8-9 ani, tronc, Ponta a suspendat atribuirea traseelor. Ca să vezi ce înseamnă să fugi ca dracu de băsei şi să votezi afurisei.
 • Din ciclul „33 de motive pentru care românii sunt idioți!”, astăzi motivul 26, cu moto-ul: „Idiot nu e doar cel care gândeşte, spune sau face o idioțenie, cât mai ales cel care o suportă”. Pentru că am ajuns în situația să-mi doresc un cutremur de 9 grade în speranța că vor mai fi şi alte ştiri în media în afară de Zăvoranca şi Monica.
 • Bucureşti, 11 februarie 2013 – Activiştii Greenpeace au protestat astăzi în fața Parlamentului României, costumați în arbori. Aceştia se opun adoptării amendamentelor la actualul Cod Silvic, care nu protejează suficient pădurile. Greenpeace atrage atenția cu privire la situația gravă în care se află pădurile României, în condițiile în care România pierde 3 hectare de pădure pe oră. Suprafața acoperită cu păduri din țara noastră se situează cu mult sub media Uniunii Europene (29% față de 42%), iar un studiu realizat de Greenpeace arată că în perioada 2000-2011 suprafața forestieră totală despădurită şi degradată, a fost de 280.108 hectare – aproximativ 28.000 hectare pe an – jumătate din această suprafață se află în actualele arii protejate.
 • „Veşti excelente pentru 0744…, Orange te-a ales fără să plăteşti acest SMS pentru un Volkswagen Polo şi 80 000 euro! Primeşti automat şi 17 SMS-uri naționale. Dacă vrei să nu mai primeşti mesaje despre această promoție, apelează gratuit 280.www…” Dacă tocmai ai primit mesajul de mai sus pe telefonul tău mobil şi dai SMS, tocmai ai fost din nou păcălit. Și nici măcar nu e 1 aprilie.
CroniCariul de serViciu 15 - februarie - 2013

2 Responses so far.

 1. Basil spune:

  Fostul manager numit de mos tagartza universitarul dinu paturica-piscu si-a furat fica la nunta.Chipurile ospatarii de la Continental ar fi sustras 6 plicuri din buzunarul interior al hainei de socru mititel.Pana aici povestea ar fi poate plauzibila,dar totusi ce cautau plicurile in buzunarul piticului universitar cand celelelte peste 100 [plicuri ]se aflau in cosul special pentru cadouri ?Deci cineva care-i in stare de asemenea furt nu-i greu de imaginat cat a furat de la celebrul PARK.De ce este numit iar un universitar ? respectivul mai are un job si mai cerceteaza efectele sudurii asupra turnarii pe banda.Nu cumva este numit ca sa acopere lucrarile exta-park ? ? ?De ce sunt asa multi cei care tolereaza furturile la nivel de primarie si CL ?

 2. Basil spune:

  Lista invitatilor la nunta cu 270 de onor participanti a caror plicuri au disparut subit :dumitru nicolae,sandu florentin,ene sterica,sterica Marriott,gen.iamandi luca,popa florin.[lista a fost intomita de ec.ginerica].Un an mai tarziu ginerica cu inalte studii in stiinte economice contra taxe platite de paturica la Bucuresti trage un tun epocal si dispar banii de la ceremonie un autoturism nou si o garsoniera in Militari.Foarte hazliu ! mai putin pentru paturica-piscu.MA CONTRAZICE CINEVA ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...