logoImpact EST nr. 849 - 24.11.2020
logo

logo
  • Primarul socialist al Galaţilor are reflexe capitaliste liberale. Vrea să vândă chiar baza de la care pleacă succesul electoral pesedist-şantajul cu locuinţe sociale şi pomana electorală contra voturi. Deci, hai la locuinţe de vânzare, neamuleee sărac, prost, fraier şi uituc! E marfă, nu glumă: cu tot cu blocurile ANL şi cu case, să tot fie vreo 4.200 de spaţii locative. Ce i-o fi venit lui Pucheanu să lovească aşa de turbat. Să fie pe bune goanga aia cu chiria colosală neplătită cu anii, de 2,4 miliarde lei vechi? Dacă ne aducem aminte de datoriile de vreo 500 de milioane de lei vechi, ţeapă venită de la garsoniera bătrânului Budescu de la A-uri, plătită de Primăria Moş Nicolae, şi de sutele de milioane de lei, neplătite de fratele chiriaş Budescu, parcă începem să fim şi noi oleacă socialişti-liberali de stânga dreapta.
  • Cum, a concurat singur ca şef la Poliţia Locală, a studiat curricula primită de la Partid şi tot a picat Petrică Hahui proba scrisă, obţinând un punctaj de doar 55,8 puncte, din 70 necesare? Mda, fatalitate, la dracu, va fi concurs de şef al Poliţiei locale din nou: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul. Candidaţii trebuie să aibă aibă studii universitare de licenţă, cu diplomă, în domeniul ştiinţelor juridice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice şi vechime în specialitatea studiilor juridice absolvite de minimum trei ani. Ce ne frământă e următoarea chestie-cum adică, adjunctul Manoliu a trecut prin atâtea experienţe şi specializări, şi s-a predat fără luptă, tocmai el, ditamai avocatul cu specializare ICRA? Ceva e putred la Poliţia Locală.
  • Marius Stan, această buturugă extrem de mică ce zdruncină marele atelaj pesedist a depus jurământ, dar n-are comisie. Ca să fie şoul de golăneală complet, preşul pesedist Sorin Enache l-a omis pe Marius Stan de la reorganizarea comisiilor, deşi înlocuitorul lui Marian Alexandru, Giorgică Dima, tocmai asta a primit-comisie de buget-finanţe. Ca să fie o golăneală sadică, preşul Enache a făcut recurs la lege: cică „şeful” de grup, Picu Roman trebuia să propună practic ultimul loc rămas neocupat din Comisia de Urbanism. Ceea ce a remarcat şi Marius Stan, nu ne miră deloc: cu voie de la stăpânii săi, potaia Picu latră la dulăul Stan- „Picu Roman a devenit şeful meu între timp, nu?”
  • Ivanciu Corcioveiu, soferul care a ucis cu masina doi copii in Foltesti, a fost prins in Italia. Ce înseamnă asta? E de bine, poliţia a reuşit să facă după mari icnete o mărgică. E de rău, înseamnă că şi la ora asta, graniţele României sunt ciur, intră şi iese cine vrea, fără să fie sesizat de nici un sistem informatic.
  • A început prima ediţie a Festivalul Internaţional  „Euro Poezia”, cu desfăşurare la Brăila şi Galaţi în perioada 14 -19 septembrie! Ce e asta? Galaţiul e capitala poeziei? Sau doar umflarea cu pompa a bugetelor de care dispune bidoctorul culturnic Zanfir Ilie?
CroniCariul de serViciu 25 - septembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Scrisoare deschisa m

Danamaria Neculai se simte sătulă până peste cap cu Gelu Ciorici şi ...

Cristian Dima (PRO R

Realizat de Opyum Advertising SRL D la comanda Pro Romania ...

Necunoscut în lumea

Era miercuri, 11 noiembrie, când DIICOT-Structura Centrală făcea sute de ...

Sifonări de milioan

Mamăăă, până şi salariaţii cu putere de decizie din Combinatul ...