logoImpact EST nr. 855 - 23.01.2021

Cum, PNL îl cere pe cel mai prost prim ministru la interes? Daniel Cioloş, un prim ministru al catastrofelor umane proptite în ministere, să continue dezastrul început şi băgat pe uşa din dos a democraţiei? E semn că PNL va sta la uşa puterii şi în mandatul viitor. Pe dinafară.

Curtea de Apel Galaţi a dat câştig de cauză Consiliului Judeţean Galaţi în procesul intentat consiliului de Marius Stan. Cum se întâmplă de regulă la Curtea de Apel Galaţi, totul este întors invers. Pe invers este şi de data asta, s-a casat în parte sentinţa recurată, respectiv s-a respins ca nefondată cererea lui Marius Stan de anulare a H.C.J. nr. 119/2016, nr. 120/2016 şi nr. 121/2016. Avem deci CJ legal constituit, dar tot PSDizat rămâne.

Hopa, se simte că la serviciul de parazit municipal sau de lipitoare bugetară a societăţii publice Apăcanal a trecut absconsul consilier, viceprimar, manager, director şi politruc Florin Popa. E inundaţie, deci e şi consiliere, nu glumă! Trebuie să ne prefacem că facem ceva şi pentru populimea scufundată în smârcuri de la Pechea! Ascultă aici, popor prost şi fraier, facem epuismente(evacuare apă cu pompele)gratuite, facem dezinfecţia fântânilor şi analize fizico-chimice şi bacteriologice la apă, indiferent dacă apa este din reţeaua centralizată sau din fântânile aflate în zonele inundate! Eh, vorba vine gratuit, totul(inclusiv salariul de vreo 60 de milioane al consilierului în pompări bugetare Florin Popa) e plătit din „profitul” scos de Apăcanal, prin tarifări de neam prost a livrărilor de apă curentă, în condiţii de monopol.

Dacă tot se dă cu comunicate pesediste în popor, pe când bagă dl. director Gelu Stan şi o precizare de fapt divers. Dacă directorul tehnic Condurache este nepotul lui Gelu Stan, se pune că la Apăcanal avem o cumetreală pesedistă scârboasă?

Pentru că CJ-ul este plin de functionari care nu aud şi nu văd, să le recitim un anunţ pe care suboamenii votanţi din nordul dispreţuit al judeţului îl postează permanent oriunde şi oricând: „Domnule Claudiu Brinzan(PSD), va rugam sa faceti demersuri la Consiliul Judetean Galati (PSD) sa plombeze vesnicile gropi la drumul judetean pavat cu piatra de rau Plesa – Talasmani din comuna Beresti Meria . Sunt de foarte multi ani aceste gropi iar o portiune de drum se surpa si nimeni nu intervine”. Hai, marş la vot, votaţi PSD, că drumul vostru e prin sertarele lui Fotea!

Incredibil, dar la marea plesneală bugetară de făcut/refăcut borduri pe Brăilei a intrat-minune-şi o pistă de biciclete. E drept, e cu viraje periculoase la schimbarea de direcţie, e cam îngustă, are capcane  şi colţuri de bordură criminale, dar e prima pistă de biciclete din Galaţi, care pare a fi făcută după standardele şi normele europene. S-o salutăm, poate bagă domn director Capetis şi altele, deşi spune că habar-nu-are de standardele pentru pistele de biciclete.

Iubire de arginţi şi lăcomie la Dunărea de Jos? Aşa spune Antena 3, în episodul de În premieră „În numele banului, amin!” IPS Casian ştie despre toate, dar nu scoate o vorbă. Biserica „Sf. Ioan Casian şi Sf. Gherman”ştie şi ea, dar tace. Ce naiba, unde aţi mai văzut cărămizi cu glas, care să spună că au fost plătite de două ori?

 

CroniCariul de serViciu 21 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...