logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021
  • 360 de milioane de lei rataţi pentru sistemul de colectare gunoaie şi sancţiuni de 100 de lei pe tona de deşeuri neselectate-iată cât de aiurea lucrează PSD la bramburirea proiectelor de finanţare a obiectivelor  vitale. CL a bramburit cadastrul terenului de cedat CJ, CJ nu poate face  mare brânză, termenul de predare de ieri va fi ratat mâine. Hopa! Până când vor fi mari proiecte, să fie mici parandărături electorale, cum e gardul de la Zătun, cum e reparaţia Casei Cuza, a Casei Colecţiilor, a a altor ciordeli diverse pentru o campanie reuşită pe banii contribuabililor.
  • Fraţilor, opriţi-l pe Picu din picurat otravă ideologică în şedinţele de CL!  A comis-o cu „trecerea de la o orânduire la alta” pe când  trăgea din toate direcţiile în Marius Stan, am crezut că e o întâmplare. Dar nu, Picu iese în mod recidivist la lupta cea mare. Aşa fu şi la ultima şedinţă, în care  a aruncat alte petarde cu „trecerea de la o orânduire la alta”: e inevitabil, în trecerea de la o orânduire la alta, au trecut doar 27 de ani, n-am făcut cadastrul terenurilor, nu avem titlu de proprietate, dar merge şi aşa, etc.
  • Plecat după servilisme de partid livrate jupânilor de la PSD, Picu Roman hopa! viceprimar, cere verbal, la diversele de la şedinţa extra a CL , să se ia în calcule şi diversiunea lui: Jos cu Stan din UNPR, că a trecut la PMP! Da, exact aşa, şi cu partidul nefuzionat, şi cu candidatura ratată, şi eliminat de Picu din partid. Nemilos, Picu a somat: „Atenţiune, băi Prefecte, retrage-i mandatul de consilier lui Stan!” Noroc că Prefectul vrea acte, nu palavre şi imbecilisme de gang de partid.
  • Liceul de Arte are 60 de ani. Aniversare frumoasă, dar plină de neprevăzuturi administrative, dacă ne gândim la revendicarea terenului de sub Amfiteatrul liceului şi de sub terenul de sport. Practic, Liceul de Arte va rămâne, prin golănism de partid, cu ieşirea printr-un gang. Şi cu Amfiteatrul demolat. Exact asta a cerut proprietarul terenului de sub Amfiteatrul liceului-eliberarea terenului de orice construcţii ilegale. Dle Primar, cine a dat aprobare pentru ca banii de la Banca Mondială să fie investiţi pe un teren revendicat, şi cu litigiu declarat la Tribunal? Nu vrem răspuns, vrem dosar penal!
    „Pe de-o parte dai, pe de alta tai” Taie taxe, dă VMG la tot poporul. Cum cine? Furibund, PSD! Mişto doctrină, nu? Hai, marş la vot!
  • Reportaj la tv. local despre cum se cer poliţiştii locali la acţiune cetăţenească pe teritoriul din consemn. Ce-mi făceau poliţiştii din Poliţia Hahui pe trotuar? Nu patrulau împreună cu burţile de serViciu la înaintare, plantau copaci electorali. De fapt, ţineau copacii, ca să împingă o lopată de pământ şi domn Primar. E o revoluţie, nu? S-a trecut de la împărţit ciorbă de peşte (Poliţia Manoliu) la „Marea copăceală”, marca haihui prin oraş, bre. Să nu uităm că un singur copac produce trei tone de oxigen pe an, putând astfel susţine o familie formată din doi adulţi şi doi copii(Biroul de presă al Primăriei Municipiului Galaţi). Nu e genială ordinea de idei?
CroniCariul de serViciu 4 - noiembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...