logoImpact EST nr. 855 - 26.01.2021
  • Ilustrată tristă pentru Primar vesel. Azi, copacii recent plantaţi şi mizerabil de nealiniaţi de pe Domnească şi trecerea de pietoni în curbă de la Sf. Maria, care duce pietonii într-o balustradă ruginită şi o boschetăreală obscură de salcâmi. Cât meditează domn Primar la ce platani urmează să planteze în anul următor, să băgăm în peisajul de urban în paragină nişte cerşetori de bine. Ăl cu piciorul strâmb de la Altex, beţiva de la Palatul Justiţiei, gruparea cicălitoare de la la Coşbuc-Kogălniceanu, jegosul în cărucior de la Mc Donald, ciurda din autobuzele Transurb, etc.
  • Aniversare tristă pentru urbanitatea distrusă a Galaţilor. Teodora Voicilă continua să ocupe de cinci ani şi patru luni scaunul de fumător în birou de la arhitectul şef al Municipiului Galaţi. Stă şi priveşte satisfăcută la căderea totală din urbanitate a municipiului reşedinţă de judeţ, şi jubilează că nimeni nu-I cere demisia. Hei, Teodora Voicilă, demisia! Fie şi numai pentru că a dat aviz de construire a clădirii primăriei, în stil şopron, ce se construieşte lângă monumentul de arhitectură Palatul Administrativ.
  • Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaaa! Este suficient să parchezi în parcarea de lângă Parcul Ţiglina I de pe str. Saturn şi vei avea proba idioţeniei avansate care le conduce viaţa unor decidenţi din Primărie. Parchezi, vrei să dai cu spatele şi să ieşi, dar nu poţi, pentru că maşinile fac coadă la stopul de ieşire din Brăilei. Se face verde, vrei să ieşi, dar nu poţi, pentru că prin spatele tău trece coloana nervoasă creată cam până spre Piaţa Ţiglina I de stopul imbecil şi inutil.
  • A murit prosteşte (o fi prostia brand naţional!?) încă o femeie, după ce doi tineri surescitaţi în trafic s-au izbit cu maşina de un cap de pod de la Barcea. E aproape o banalitate să moară oameni în Românica, izbindu-se de capetele de pod. Dar s-a întrebat oare vre-un decident de ce este atât de frecvent întâlnit acest ucigaş numit „cap de pod” pe drumurile din toată ţara? De ce este atât de importantă plasarea aceastei  bariere de beton în calea maşinilor? În fond, oroarea numită „cap de pod” este pe cât de inestetică, pe atât de inutilă. Cât de curând, Galaţii vor da ţării o nouă coliziune mortală la intersecţia triunghiulară(!) de la Şendreni, şi nimeni nu previne oroarea asta făcând  acolo sens giratoriu. Nu este consens pentru că nu sunt suficienţi de mulţi morţi? Ei, nu daţi năvală, pe rând, ce dracu!
  •  Gest superb făcut de HELP LĂBUŞ. Câinele oamenilor străzii incendiaţi va fi dus în adăpost. Uraaaa! Siropos şi scandalos! Avem încă un câţeluş fericit, dar n-am auzit şi de câţiva boschetari făcuţi fericiţi de ONG-urile ce papa bani mulţi de la Primărie. Pe când o aripă „Help boschtarii” desprinsă din „Help Lăbuş?” Aici vine turnată o remarcă genială de pe forum: „Traim intr-o societate bolnava. cainii sunt dusi in adapost si oamenii sunt lasati in strada. este in plina desfasurare o campanie de animalizare a poporului român.”
CroniCariul de serViciu 25 - noiembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...