logoImpact EST nr. 840 - 28.09.2020
  • „Mâine, 6.12.2016, la ora 10.00 avem plăcerea să vă invităm la Teatrul Muzical ”Nae Leonard” pentru a fi alături de cele 208 cupluri din oraşul nostru, care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Primarul Municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu va fi prezent la eveniment pentru a-i felicita personal pe mirii de aur.Vă aşteptăm cu drag!  Biroul de presă al Primăriei Municipiului Galaţi”. Ce e asta? Ce să fie, un obicei al pământului, o formă greţoasă de cumpărat voturi, inventată de PSD pe vremea lui Moş Nicolae, un fel de brand pesedist de suplimentare a pomenilor electorale cu o mită de 500 de lei data familiilor care au supravieţuit şi campaniei pentru parlamentarele din 2016.
  • Ce e îmbrăcată în roşu şi face diferite semne din mâinile băgate în mănuşi negre?  E deputata PSD Laura Marin, aflată cu treburile mizerabile ale campaniei prin Pieţele pline de mârlani şi pleşcari cu voturile la purtător.
  • Dragnea de PSD dă salarii de 3400 de euro la medici şi face opt spitale regionale noi. Cât de mincinos, abscons, ticăloşit şi nesimţit să fii ca să promiţi aşa ceva în România sărăciei strălucitoare? Cam cât se arată a fi Dragnea.
  • Zilele Serbărilor Galaţiului au fost zile de revelaţii. Nu vă gândiţi la cine ştie ce mare plan de schimbare a Zilelor, vara, când populaţia să stea uitată în stradă, şi nu să se vânture zgribulită şi amorţită. Vorbim doar de revelaţia avută de funcţionarul pârât Silviu Bacalum, care a tras scena de spectacole de pe surpătura acoperită cu asfalt de la Scări,  câţiva metri mai încolo, adică chiar acolo unde face IPS Boboteaza. Cine e Bacalum? Băi ignoranţilor, Bacalum este una dintre slugile peneliste patentate, puse pe parvenit de fostul primar Marius Stan, reşapată acum şi de Ionuţ Pucheanu, sub următorul nume de descoperit:  directorul Direcţiei Generale de Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor din cadrul Primăriei municipiului Galaţi. E relevant, are competenţă, nu glumă!
  • Iese abur pe gurile de canal de pe Bălcescu? Da, muuult. E semn că pierderile de agent termic sunt sub control, sunt în parametrii grosieri ştiuţi, facturile umflate curg şi ele, fraierul comunitar plăteşteeee!
  • Doar o întrebare pentru madam arhitectomorulă Teodora Voicilă? În aprobarea de funcţionare la restaurantele de la intersecţia Bălcescu cu Arieşului erau incluse şi parcările? Dacă nu, hai, încearcă o demisie. Strada burduşită de gipane cere trebuşoara asta.
  • Nu scriem degeaba, starea mobilierului urban de la Lapidarium  se duce din rău în mai rău. Tot mai multe maşini de cocalari şi poliţişti distrug pavajul decorativ al spaţiului exclusiv pietonal, iar madam arhitect şef doarme la birou şi ia salariu baban. Ultima ispravă comisă de-alde Gâgă de Primăria Pucheanu: s-au tăiat crengile copacilor care zgâriau maşinile parcate alandala, dar au fost lăsate porcoi tot acolo.
  • N-avem noroc de televiziune, ce mai! După ce etv s-a dat pe difuzarea de nunţi şi apeluri telefonice cu mârlănii în direct, hop şi Vox Tv intră în nişa „divertismentului”. La naiba, serviciul de câine de pază nu se mai merită, nu mai face nici măcar o lătrătură, mai ales de când s-a dat drumul la eutanasiere. Ham, ham!
CroniCariul de serViciu 9 - decembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...