logoImpact EST nr. 853 - 21.01.2021
  • Avem noi parlamentari veseli în oraşul trist şi ponosit Galaţi. Dar nu asta e vestea de şoc şi îngrijorare de după alegeri, ci aia că directorii PSD au pregătit un renghi de toată groaza şi înfrigurarea-se taie apa, rece şi caldă, şi căldura la Cartierul Dunărea. Sute de abonaţi din cartierul Dunărea nu vor avea utilităţi pe 13 decembrie, timp de zece ore. Cică întreruperea este determinată de lucrările de reabilitare a conductei de distribuţie apă potabilă din strada Stadionului – strada Săvineşti. E o oarece mirare şi perplexare, dar numai pentru cine are memorie oleacă mai lungă. Prin 2015, alegătorul de PSD s-a uitat ca la poartă nouă la conectările şi intervenţiile care au ţinut cam un an, atunci când toată strada Stadionului s-a prăbuşit şi a intrat în refacere. Precis este o adiţională de campanie la refacere!
  • S-a terminat campania, se termină şi starea de şantier perpetu din Galaţi, sifonările şi parandărătul au ajuns cu bine la deconturile cheltuielilor de partid pe banii contribuabililor. Ce bine că se termină şi mandatul unor lipitori bugetare cu vocaţie, ce au supt bugetul Parlamentului în legislature trecută. Un senator şi cinci deputaţi şi-au pus bocceaua de milionar pe umăr şi trec la contrafăcut alte fonfleuri şi debusolări comunitare. Senatorul Paul Ichim trece la chirurgie, dar parcă i-ar trage scaunul de preş-dictator de sub cur lui Victoraş Dobre, că tot are alt scaun la Cameră. Omul cu degetul, Mircea Toader, n-a mai putut, deşi tare ar mai fi vrut odată, să prindă şi al patrulea mandat. Trece la şters vila de praf şi admirat panorama Văii plină de fumul de la Prutul şi turnătorul Secu şi distrugătorul de Pescogal, Florin Pâslaru, după două mandate absolut inutile pentru gălăţeni, dar foarte utile pentru Familie. Se duce la istoria tristeţilor de subreprezentare şi subdezvoltare şi Laurenţiu Chirvăsuţă(PSD-UNPR-PSD), Liviu-Bogdan Ciucă(PC-ALDE) şi Eugen Chebac(PSD-PPDD-UNPR-PMP). Fie-le primit!
  • Hopa! Se taie crengile copacilor sănătoşi de pe M Sadoveanu. Ei, vorba vine, se taie doar crengile unui singur copac, cel din faţa unui anumit apartament de la B3. Să fie pe acolo amanta unui consilier local? Vizavi, stau trei plopi, care după ce că fac puf masiv, scapă crengi putrede pe maşini şi pe cablurile atârnate prin copaci, dar nu e ordin de la Jalbă de la Primărie(un fel de Ilie de la Sculărie fără titlu), deci nu se atinge nimeni de aceste putregaiuri în oraş.
  • Cât de prost şi prost crescut să fii ca să te duci în campanie electorală la tv, şi să spui că ai vrea să stingi televizorul, că ziariştii de tv sunt nişte ticăloşiţi, care manipulează, care oripilează, care îngreţoşează? Cam cât fu Nicuşor Ciumacenco, aflat cu aburirea electoratului la televiziunea lui Stancu, faţă în faţă chiar cu Aurel.
  • Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaaa! E suficient să se uite cineva care ia bani buni de la Primăria Pucheanu, ca să vadă cum blochează strada Oltului(meschin de îngustă) două autobuze late de Transurb, oprite în staţie. Păi cum? Păi, uite aşa, căci staţiile sunt pozate faţă în faţă.
  • Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!
CroniCariul de serViciu 16 - decembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...