logoImpact EST nr. 850 - 30.11.2020
logo

logo
  • Iohannis sabotează statul de drept! Preşedintele mediator a ieşit în stradă, e un afront, e o mineriadă!, e lovitură de stat, băi nene, ordonată de SRI. Păi, dacă e pe aşa, să facă imediat PSD un miting de un million de oameni! Hopa! Aşa ţipa duminică seara Antena 3 şi Ghiţă TV. Oare chiar atât de ciuvici am ajuns?
  • La Galaţi, greu, dar destul de bine, s-a pus de o adunătură de vreo 300 de persoane, pentru o manifestaţie antigraţiere şi antiamnistie pentru PSD-işti. E semn că chiar roşu fiind, Galaţiul are resurse pentru a nu fi chiar veşnicul oraş muncitoresc al pensionarilor puşi pe digerat pomana pesedistă. Până la următoarea ieşire antiPSD, să realizăm că suntem roşii în proporţie de 45% din 39% prezenţi, adică cam 17%.
  • Consilierul local Cristian Dima, preşedintele executiv al ALDE Galaţi, a fost numit secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Se cheamă că ALDE  produce şi lupi ai dezvoltării private, nu numai cadavre politice în descompunere, ca al lui Eugen Durbacă.
  • E iarnă iar, curg sloiuri pe Dunăre, era timpul pentru o spargere de monotonie bugetară şi prin birourile de la AFDJ Galaţi. Ministerul a dat ordin ca Bogdan Manea de PNL să fie înlocuit cu Dănuţ Ofiţeru de PSD, membru în CA AFDJ. Cică tensiunile răbufnite din starea de fără CCM la ITM se vor stinge. PSD apare, grevele dispare!?
  • Baronii multimilionari de la PSD dau iar pomană la prostimea votantă? Ba, mai degrabă îi cumpără deja pe cei care vor trimite la Parlamentul European încă o majoritate zdrobitoare pesedistă. E vorba despre fluturaşul pus la cutia poştală, prin care se dă la poporul pomanagiu consultaţie oftalmologică gratuită, şi măsurarea tensiunii arteriale. 100% garantat, hai, marş la ştampilat! PSD, aţi înţeles?!
  • O gălăţeancă va conduce Consiliul Superior al Magistraturii. Judecătoarea Mariana Ghena, fosta preşedintă a Curţii de Apel Galaţi, a fost aleasă şefă a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Ca şi motorul omului din Tecuci, Galaţilor nu le va folosi această numire la nimic. Dacă a fost colegă de Universitate cu profesor doctor Răducan Oprea, plagiator patentat reevaluat, se pune?
  • Se termină lucrările la Noua Primărie, şi pe măsură ce sunt gata, iese la lumina străzii arhitectura clădiroiului zis Primărie. „Arhitectură” e mult spus, căci clădirea nu are-pur şi simplu-arhitectură. Este compusă din trei cuburi, niţel deplasate ca să adauge ceva „creativitate”. Nici la acoperiş nu se dezmint arhitecţii Drişcu-Ujeucă-au tras un acoperiş tip şopron, de toată oroarea.  Avem deci un nou şopron în oraş, care pe deasupra, va sufoca complet încercările de mare viitor privind pietonalizarea zonei. În rest, tot ce trebuie ştiut, e în comunicatul Primăriei: clădirea se termină în primăvara 2017, suprastructura clădirii este aproape terminată, se fac finisaje,  partea de arhitectură e la 45 %, e gata şi branşarea la gaz şi apă, canalizarea e dusă la 50%, electrica la 70%. Dar totuşi, unde e dosită arhitectura clădirii Primăriei?
CroniCariul de serViciu 27 - ianuarie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...