logoImpact EST nr. 844 - 28.10.2020

• Cele două membre PSD pe care Liviu Dragnea le-a angajat fictiv in cadrul Directiei de Protecţie a Copilului din Teleorman au dat declaraţii incriminatoare la adresa liderului PSD. Pentru faptele sale, Liviu Dragnea riscă 10 ani de inchisoare. Liviu Dragnea (54 de ani) este acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe şefii DGASPC Teleorman, să le angajeze fictiv şi să le menţină în funcţii pe două membre PSD: Adriana Botorogeanu (48 de ani) si Anisa-Niculina Stoica (43 de ani). Ce e asta? Ei, aşa, o ştire perversă, de context de ordonanţă de graţiere şi amnistie de păcate şi păcătoşi de partid de guvernare.
• S-au votat componenţele comisiilor de evaluare a directorilor PSD de la instituţiile publice de cultură. În capul tuturor capetelor de evaluatori ai mendrelelor directorilor se află directorul Direcţiei de Cultură, Cătălin Negoiţă. Nu e banc, da e bun: „Noi ne facem că nu vedem că stai pe post de trei mandate, deşi tropăie şi alţi clienţi în front să fie culturnici, tu te faci că nu vezi ce giumbuşlucuri fac directorii nostri, şi le dai notă de bune apucături!”  Şi aşa rămâne pactul, ziua trece, anii  trece, leafa merge, ei cu drag se evaluează şi se răsevaluează, noi cu drag muncim şi plătim clienţi de partid.
• Nici nu s-a făcut anul, şi pe str. Mihai Bravu în faţa Bibliotecii Zanfir Ilie zisă şi Urechia se etalează distrugerea unor recente achiziţii pentru strada monument istoric: ba nişte borduri de granit sunt sparte şi sar aşchiile pe trotuar, ba unul din felinarele decorative atârnă doar într-o sârmă, ba s-au scufundat nişte pietre de marcaj ale liniei de tramvai, ba… etc. Când vine primavera, revenim cu alte jumuleli de dotări, din milionul de euro, cât a fost preţul de reconstruire.
• La ce e bună Poliţia Locală? La nimic! Dovada? Iată, pe str. Gării colt cu str. Cuza Vodă, în dreptul familiilor de ţigani care fac în fiecare săptămână grătar, taie porcul sau spală covoare pe trotuar sau în mijlocul caldarânului au dispărut complet felinarele turnate de Moş Nicolae şi s-au spart (evident, cu baroasele) balustrăzile de fier forjat. Două sectoare de balustradă au dispărut deja, al treilea este forjat la greu, dar rezistă. Poliţia este prezentă, dar nu la scările Moruzzi, ci la bilanţul anual, cu felicitări de la Primar, la scuipat seminţe pe trotal sau la şou, la televiziunea Partidului.
• Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaaa! E suficient să se uite oricine trece pe str. Oltului la situaţia de închidere a străzii (meschin de îngustă) de către două autobuze late de Transurb, oprite în staţie. Păi cum? Păi, uite aşa se formează cozi de maşini în urma autobuzelor oprite în staţie, căci staţiile sunt pozate faţă în faţă.
• „Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!

CroniCariul de serViciu 2 - februarie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Două inculpate au f

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul ...

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...