logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

• Presa liberă decade văzând şi necrezând ce le este dat cetăţenilor să audă. La Radio Zu, Mircea Badea e în dialog de exorcizare a mişcării #rezist, şi când un cetăţean îi atrage atenţia că dialogul este monolog, ca la „În gura presei”, ba chiar violent şi jignitor pentru intervenienţi, vedeta presei eliberată de orice respect faţă de cetăţean, Badea Mircea, îi adresează un „Marş de-aci!” şi îl scoate de pe post.

• Gata, vine marea pomana pesedistă. Se dau bani la tot poporul pentru a cumpăra centrale de apartament. Negaţie, adeverinţă, factură proformă, credulitate, disperare, devălmăşie, panicare – drumul spre bani este deschis. Strategul Ionuţ Pucheanu zice că are socotelile făcute – termină sistemul exterminator de termoficare şi bagă subvenţia de 15 milioane de euro pentru pierderi, în 30 000 de centrale, ca să aibă căldură şi gaze arse tot poporul votant. Na-vă căldură şi  centrale, neamuleeee! Cei care s-au grăbit, nu primesc nimic. Au ghinion. Ghinion vor avea şi strategii Primăriei Pucheanu – destui de mulţi vor lua banii şi nu vor monta centrală, că oricum se vor încălzi de la vecini. Ce e asta? Este de fapt declaraţia de faliment a unei gândiri economice, este o declaraţie de mediocritate şi impotenţă administrativă. Hai, marş la vot, PSD gândeşte pentru voi şi vă dă!

• Are şi treaba asta o parte bună – se desfiinţează Calorgal, deci dispar din schemă 530 de trântori de termie şmecheră. Da, dar pentru PSD e prost, căci duduie producţia de şomeri, nu cea de creare de locuri de muncă. Cică rămân 100 pentru şurubăreala de centrale de la şcoli. Oare pentru aşa ceva mai este nevoie de directorul Mircea Ispas sau de directorul-trântor client UNPR, Marian Alexandru?

• Gândire de cetăţean responsabil pe forumul de comentarii de pe internet (dacă nu avem dezbateri faţă în faţă, să acceptăm măcar dezbaterile de anonimat laş, în hrubele facebook-ului şi ale comentariilor de subsol ): „Ceea ce este Dragnea la nivel national este Durbaca la Galati. Se va ascunde cat poate ptr. a scapa cumva de procesele pe care le are. Asta nu inteleg cei de langa el care spera sa se procopseasca cu ceva. Din pacate ptr. ei nu mai are ce da din bunurile publice si de la el din batatura nu scoate nimic nici mort. Astfel de monstri de egoism, de rapacitate si de ranchiuna numai la Galati afli. Nimic ptr. semeni, totul ptr. ei. Oare merita asa ceva acest oras pus de dumnezeu intr-o pozitie geostrategica exceptionala , la gurile Dunarii?”.

• Se poartă Revizia Tehnică în televiziunile gălăţene. E în revizie totală Televiziunea Durbacă, e în revizie de miră televiziunea Negoiţă şi nici televiziunea Stancu nu se simte televiziune decât la ceas de seară târzie. Până şi televiziunea Bunea Stancu, „televiziunea care te reprezintă” la Brăila e în oarece revizie, a retorogradat de la televiziune color la alb negru şi dă pe post doar imagini albastre, cenuşii, alb negru sau doar negru cu dungi albastre. Doar TVG Clanul Pâslaru nu se revizuieşte niciodată, ea rămâne ce a fost şi nimic prea mult – televiziune de partid.

CroniCariul de serViciu 17 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...