logoImpact EST nr. 855 - 27.01.2021

• Dacă vrei să vezi cum după 27 de ani de revoluţie contină de undeva spre oriunde ies la drumul mare al vieţii publice dinozauri politici intraţi în putrefacţie, intri pe Antena 3. Acolo, luni seara, la Grecu şou, apar doi dinozauri din Galaţi: Victor Dobre şi Nicolae Bacalbaşa. Sigur, şi de această dată, cei doi vorbesc fără să spună nimic, indiferent de temă (mai ales VPD). Bacalbaşa este consecvent în delirul veşnic căruia i se dedică zi de zi, în noua lui carieră de şoumen politic. Iată, pe el îl doare Constituţia, la Galaţi a stârpit hoţia, a trimis foarte multe dosare la DNA şi acum doarme liniştit. Păi da, el este acum un „intelectual prudent”, o specie de elită, diferită de specia „idioţilor sinucigaşi”. Ei, asta e altceva, noi credeam că împreună cu Bichineţ, face parte din „conjuraţia imbecililor” (auzită de la Oreste Teodorescu, pe la Realitatea).
• Acţiunea „Copacul cu haine” nu este o noutate nici la Galaţi şi nici în România. Parcul Cloşca (imbecilă denumire!) a fost gazdă a acestei activităţi caritabile, prin care se poate dona haine, îmbrăcăminte şi încălţăminte în stare bună, atârnându-le în copaci. Cine are nevoie de ele, vine, le probează şi le ia. Chestii de ecest fel se fac în fiecare an, la începutul lunii aprilie. Oare când ONG-ul BOR, scutit total de orice impozit, va organiza  acţiunea permanentă de fiecare parohie „camera cu haine şi mobile de dar”?
• Fraza săptămânii, apropo de Europa cu mai multe viteze: „Atunci când în UE vor mai rămâne doar două state , unul dintre ele va fi România. Celălalt va jecmăni România”.
• Spoiala românească, ediţia 2017, se dezlănţuie furibund asupra oraşului. Se văruiesc pomii, bordurile, se pun garduri de sârmă peste garduri de sârmă, se pun vopsele noi peste jeguri vechi la patinoar, se acoperă paragina cu panouri şi banere şi se pune de o refacere cu proptele a blocului explodat G5. Se cheamă că noua garnitură de administratori tineri puşi pe funcţii de bani mulţi are zvâc. Nu aveţi ceva zvâc de astupat şi gropile din Ţiglina III?
• Neculai Gălăţanu – directorul S.C. Karan – Business & Finance S.R.L. ne asigură că de ziua copilului, toată lumea se va bălăci în babyland – noua bază nautică de agreement a Galaţiului, pentru banii scoşi la fituit de primărie: 6,5 milioane de euro. Cică bani sunt căcălău, că doar de aia Karan dă consultanţă în afaceri. A dracului consultanţă! Oare cine are nevoie de atâta consultanţă? Cumva investitorii care n-au dat năvală în Parcul Industrial? Trecem peste astfel de fleacuri, ne aruncăm în esenţe. Deci, dacă ne garantează candidatul independent Orăşanu, care n-a dat lovitura în alegeri, că va fi investiţie, să-l credem? Cât timp nimeni nu spune pentru ce este pregătit pontonul din faţa Scărilor Monumentale, nu! Credem doar ce am văzut pe afişul electoral al candidatului Orăşanu: „La cum se vede România din spaţiu după un sfert de secol de haos şi neînţelegeri, orice extraterestru ar alege un independent. Urmează-le exemplul şi alege un pământean: Neculai Gălăţanu, deputat pentru gălăţeni!”. Nu simţiţi cum vă ia extraterestrialitatea?

CroniCariul de serViciu 9 - aprilie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...