logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021
  • Este foarte nasoale! USL este pe cale să nu mai funcţioneze în Consiliul Local! Mă rog, aşa se iluzionează presa pedelistă. Cum că ar fi scos cuţitoaiele ăi ai lui Ionescu de la haita PSD contra cetei lui Stan de la PNL. Că cică „Jos Ionescu!” (de la direcţiunea Ecosal), suspendat deja de Primarul Stan, ca să vină un şmecher fără foncţie de la gaşca aripii Marius Stan a PNL. La baza mazilirii stă un raport al Camerei de Conturi Galaţi, care a găsit 62 de milioane de lei mai puţin în socotelile de casă de la Ecosal. Eh, fleacuri, Stan nu ştie ce tare este în procese Ionescu Ecosal PSD, şi ce perfecţionare în tehnica sifonării banilor are. Unii spun că este mai bun chiar decât Florin Melinte sau Valentin Munteanu sau Adrian Subaşu. Cunoscătorii ştiu când, cine şi de ce.
  • Ceva frecuşuri useliste sunt însă normale pentru orice adunătură de carnivore la cadavrul vacii bugetare. Şi-au arătat caninii mai întâi PSD-iştii, care au mârâit că nu vor digera sifonările de bani pe proiecte şi studii de fezabilitate la tunelul de subtraversare a Dunării. A clănţănit din fălci şi masculul alfa Stan:„Hm! Unii se sperie când aud de proiecte mai mari. Probabil că au fost învăţaţi cu săpatul gropilor şi astupatul repede, fără să dea socoteală prea mult despre ce a făcut”.
  •  Fraţilor, au revenit la Acul de viespe de la TVG în faliment două obsesii ale parvenirii şi ţepelor, cu cv-uri de traseişti politici. Prima: avocatul fără cauze şi procese Mihai Manoliu, acest mic mason de ocazii tâmpite. A doua: un piţifelnic cu tupeu uriaş, care vrea să fie şi mai mult decât uluitorul farseor şi impostor Ion Ştefan. Da, aţi ghicit, este tiriplicul născut să fie numai director, Adetin Picu Roman. Răspundem şi la mirările privind marea afinitate a politrucului şomer Picu cu Primarul Marius Stan. Se dă concurs pentru funcţia de director la Cantina de Ajutor Social Galaţi. Vorba vine concurs, Picu e ca şi director, chiar dacă s-au înscris vreo şase fraieri, şi trei au mers mai departe, după selecţia de dosare. Picu, selectat şi el, naşte totuşi perplexări adânci. Cum dracu să nu, când te uiţi la condiţii: studii superioare de lungă durată sau echivalent în domeniul ştiinţelor juridice, administrative sau economice, experienţă managerială şi vechime în domeniu de cel puţin trei ani. Vechime, experienţă, mă rog, dar studii superioare de lungă durată? Asta e prea de tot!
  •  Comunicat de presă: 195 de cupluri de seniori din Galaţi, care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie, vor fi aniversate vineri, 1 martie. Se dau distincţii care constau în diplome şi vor fi însoţite şi de cecuri în valoare de 500 de lei, iar la final, distracţie gratis. E clar, populismul lui Stan şi pomenile electorale se anunţă a fi mai mari şi mai tari decât ale lui Hopa Mitică Nicolae PSD.
Cronicariul de serViciu 9 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF