logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021
  • Saghian a sughițat şi a strănutat la județeana de partid, de s-a auzit până la Primăria Stan şi chiar prin presă. A fost junghiul de după tuse: „Social-democraţii vor vota numai priorităţile municipiuluiGalaţi”, ca să priceapă Marius Stan că dacă se pune cu pesedeul, urât o pățeşte.  Transcriem încă: „USL trebuie să funcţioneze. Nu se rupe, dar vom vota numai priorităţile municipiuluiGalaţi, cu respectarea legii. Cine calcă pe lângă lege, să răspundă. Am înţeles că s-a trecut pe lângă lege şi cu Serbările Galaţiului, s-au făcut cheltuieli cu sume imense, fabuloase, fără licitaţie. Acesta este un caz penal. Motivarea, precum că a fost criză de timp, să o spună acolo unde trebuie, acolo să dea aceste explicaţii. Noi nu le putem spune asta gălăţenilor (…) Nu mai spun de tunelul ăsta pe sub Dunăre. Asta este o poveste care a mai fost şi o să mai fie. Spun asta deoarece Consiliul Municipal nu are niciun ofertant, niciun doritor pentru un parteneriat public-privat. Dacă facem proiectul ăsta şi ne costă 200 de milioane de euro, aşa cum se aude, dacă rămânem cu proiectul, ce facem cu el?” Întrebările sunt bune, da răspunsuri despre juleli groase şi grave la Primăria PSD, pe când?
  • Atenție, loveşte cu precizii şi oficialu Mihaela Gâdei! Titlu : Oportunități şi cursuri pentru şomeri şi casnice. Ce mai e şi asta? E proiect bre, de Biblioteca Urechea. Da ce credeați, că la Bibliotecă se dau doar cenacluri cu Parapy şi concerte cu Tedy? Nuuu, se dau şi simpozioane şi comunicări, pentru presă, dar fără presă. Doar cu agenți care scriu ce şi cum trebuie. Şi ce bine le scrie Gâdei! „Persoanele casnice şi şomerii cu vârsta cuprinsă între 41 şi 60 de ani vor avea, de acum înainte, oportunitatea de a participa la cursuri gratuite şi servicii de informare cu privire la mai multe domenii. Proiectul, care se numeşte „Centru de excelenţă”, este lansat deja de Biblioteca Judeţeană „V.A.Urechia”. A fost cu câştigarea de grant: valoare 30.000 de dolari, oferit de Fundaţia IREX, pentru linia de finanţare „Bibliotecile judeţene: Centre de excelenţă”. Se cheamă că Biblioteca Zanfir Ilie numită şi Urechia va deveni un Centru de excelenţă pentru toate bibliotecile dinţară, în ceea ce priveşte organizarea şi implementarea unor servicii noi pentru adulţi. Va dura 9 luni şi include şi dotarea cu echipamente şi mobilier. Phii, ce tare! Câtă muncă , ce inspirație, ce ținte! Apropo, să țintim țintele Centrului de excelență: 150 de adulţi, cu vârsta cuprinsă între 41-60 de ani, recrutaţi cu ajutorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Aceştia vor participa, în funcţie de interese, la diferite sesiuni organizate”, a explicat Ilie Zanfir. E clar, în funcție de interese. Unii țintesc sesiunile de gură cască, alții şutesc euroii. Cu deviza: „Care pe care sau cât pe ce? ”
  • Suntem popor unic, excepția nefericită a Europei şi a lumii. Suntem atacați cu asimilarea -şi n-au reuşit. Suntem atacați cu colonialism şi sărăcie-şi nu vor reuşi. Suntem atacați cu jaf şi sifonare-aici reuşesc zi de zi. Ultima reuşită: Stan a sifonat, sifonează şi va sifona cât timp va fi pe mandat. Amin!
CroniCariul de serViciu 29 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...