http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 922 - 02.10.2022
  • Alo, Primăria Marius Stan! Faceţi public de urgenţă componenţa (şi calificarea) comisiei de recepţie a lucrărilor publice pe care „specialiştii” le iau în primire. Vrem să ştim care este nivelul de imbecilizare a acestora (variante-obedienţă, incompetenţă, corupţie) în raport cu lucrările de slabă tehnicitate şi calitate pe care le bifează ca recepţionate şi cu panglicile tăiate. Am vedea imbecilii de Primăria Stan care au lăsat gurile de canal de pe Brăilei neridicate, str Frunzei reamenajată, dar fără nici o adaptare pentru fluentizarea traficului şi bătaia de joc de la Grădina publică, comisă de echipa de meşteşugari-farseori Pallegrini (un fleac, au tocat în mare dispreţ pentru imaginea oraşului 2,25 milioane lei).
  •  Europarlamentara de mucava pesedistă Adriana Ţicău mai vrea odată. La Parlamentul de Bruxelles, da ce credeaţi?! Face ce face (dar mai mult nimic nu face) şi iat-o activă şi persuasivă în mass media de acompaniament din Galaţi. Şi pe faţă, cu tot felul de improvizaţii, dar mai ales pe dos, prin tot felul de trimiteri şi referiri la activitatea ei de paradis al dezvoltării. Azi, o vedem vârâtă până şi la comentarii de articol, cum e ăla cu APDM depoluator, în acţiuni „de civilitate europeană, pentru actualitate, pentru mediu”. Ascultaţi cât de greţoasă poate fi: „Este o acţiune care trebuie continuată cu o colaborare şi consultare foarte strânsă cu europarlamentarul european, dna Adriana ŢICĂU, europarlamentarul cel mai implicat pâna peste cap prin implicarea GALAŢIULUI în acţiunile de viitor în Strategia Dunării. Care de multe ori în ultimul timp a readus în discuţie la nivelul UE unul dintre cele mai mari paradoxuri pe care le simte Galaţiul- acela de a avea în faţă la picioare fluviul- potenţial uriaş din punct de vedere socio-economic, cultural şi turistic , de civilizaţie şi mediu, însă neexploatat nici măcar minimal, din păcate, pâna acuma, la, la, la şi olala.
  •  Au trecut 47 de ani de când aleea dintre blocurile A14, A15 şi A16 din Ţiglina III a rămas neterminată. Neterminată pare să rămână şi în următorii ani, deoarece la bani au ajuns lipitori şi ploşniţe vorace, cam ca ălea din Primăria Marius Stan.
  •  Se repară str. Frunzei, dar numai pe jumăte. Şi numai pe partea stângă. Până la vară sau la toamnă, circulăm prin spatele şcolii 11, prin gropile şi gurile de canal pe care nu le ridică nimeni la nivel. Oraşul lui Stan merge înainte. Tot pe loc, tot pe loc, să răsară busuioc! Busuioc de mort, normal.
  •  Hopa! Falimentează şi Electrocentrale? Apare drept normal, dacă vedem cum coana Jusţiţica de România face şi drege după cum se leagă neaţa cu baticul. Dacă e pe stânga, dă aprobare la construcţii ilegale pe spaţiul verde, dacă e pe dreapta, dă liber la jaf cu penalităţile de la Apaterm. Dacă va fi cu nodul la spate, atunci să vedeţi cine cade în nas! Până se hotărăşte cu ce hachiţe îşi pune mâinile în şold, să ginim cam ce trai pe vătrai e pe la Apatermul Stratulat Ispas: se pregătesc reangajări, să nu scadă sub nivelul critic de 1000 de oameni, că doar e „reorganizare”, ce naiba!
Cronicariul de serViciu 12 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...