http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022
  • Fraţilor, suntem salvaţi! Încă odată ne salvează Gelu Stan şi Niţă Podaru. Au elaborat strategia nămolului rezultat din tonele de rahat spălat de la staţia de epurare a oraşului. Și au tăiat panglica la staţia de uscare a nămolului. Din adâncimea geniului lor creativ (poate de aia Niţă Podaru era la deschiderea staţiei cu costum şi adidaşi), ne-am ales cu nişte cuptoare de prăjit nămolurile, care ies pe partea finală sub forma unui şrot. Care şrot e bun la tot felul de chestii. Poate fi ars în furnalele lui Mittal, e numa bun la făcut ciment, are calităţi de îngrăşământ şi nu poluează dacă s-ar arunca la groapa de gunoi a lui Pituş, aia care abia s-a deschis şi e aproape plină. Apalauze! Ar fi în ton cu deschiderea oficială, unde s-a apalaudat cam tot ce s-a spus, înainte de chiolhanul de final. Atenţie, public ţintă, pute a salvare (dar şi a creşteri de tarife) dinspre Apăcanal de PSD!
  •  A trecut un an şi 6 luni de la marea numărare şi nu ştim câţi suntem. Recensământul din 2012 are rezultate necunoscute. Nici listele permanente de votare nu sunt cunoscute.  Dar nu contează, esenţial e ce spune nenea bădia Thomas Markert, secretarul Comisiei de la Veneţia, care are pentru noi un surpris: vrea pentru populimea votantă din România cvorum sub 50%. Cum, la referendumul pentru Băsescu am vrut peste 50%? Eh, am schimbat deviza: oţară, două legi, trei minciuni, 7,4 milioane de fraieri. Ce e asta? Regulile UE. Ce referendum, ce democraţie, ce Parlament, ce Constituţie! Dă-o-n mă-sa de suveranitate, bă Ponto!
  •  Asta da ştire, bă stimaţi cetăţeni! Fostul deputat Mihail Boldea îşi poate da doctoratul. La tribunal, don şef de proiect, la tribunal! Mihăiţă doctorandul  şi-a câştigat în instanţă dreptul de a-şi da doctoratul. A făcut plângere împotriva hotărârii judecătorului delegat la Penitenciarul Galaţi, şi un coleg de magistratura de la Judecătorie l-a satisfăcut. Are dreptul, bă, baiatul, ce naiba! Doar tocmai a dat un tun imobiliar de un milion de euro. Este expert, nu? Aproape sigur teza de doctorat este despre Efectul tupeismelor şi golănismelor patologice asupra cumetriilor de justiţie. La MCV, magistre birjar!
  •  A trecut un an şi Primăria Stan e cu sediul tot în Primăria jegoasă Mitică Nicolae. Este foarte probabil că la cât de multe jeguri sunt şi în Primăria Stan, plăcerile sunt reciproce. Să traducem: jeg la jeg trage.
  •  Revenim la sediul Primăriei. În conferinţa de presă de 13 minute de stat în picioare la uşă, Marius Stan a hârâit plictisit că s-a hotărât în chestia cu sediul-nu mai vrea la sala de aplauze, cu lucrare cu încredinţare la Atelier 3D Drişcu, unde are normă întreagă madam arhitect Voicilă, vrea la Casa Lambrinide, unde încă e sediul CFR în faliment.
  •  Întrebare la Compartimentul de Legea 544 a informaţiilor de interes public din Primăria Stan, răspunde un Gâgă funcţionar la compartiment, pentru Primarul Stan. Deci, de ce nu se montează  nici o cameră  de supraveghere video înGalaţi? Răspuns: „ÎnGalatieste functional un sistem de monitorizare video,  operat de PMG.  Dealtfel,  imagini furnizate de acest sistem de monitorizare au fost făcute publice la inceputul acestui an. De asemenea, in acest moment s-au finalizat studiile si proiectele in vederea realizarii managementului traficului, care cuprinde si camera video.” Nu e foarte tare? Eram supravegeaţi şi nu ştiam nimic. Cum de ce nu ştiam? Păi pentru că comunicator de vorbe aiurea la Primărie este Mihai Costache.
CroniCariul de serViciu 17 - mai - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...