logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021
  • Vrei să faci o injecţie cu virusul poliţiei boschetare? Vrei să vezi cum face poliţia haiducie de criză? Du-te noaptea spre Tg Bujor şi la intersecţia cu drumul Oancei, vei fi ţepuit scurt pe doi. De fapt, scurt pe unu, adică pe singurul poliţist existent în zonă, care stă la pânda infractorilor cu carnet, care nu văd la timp semnalizarea (imbecilă, inutilă, prost amplasată) cu ocolirea cu coborâre şi apoi cu urcare spre intrarea în Folteşti. Da, am spus bine, stă sub buza dealului, cu luminile stinse şi trage la punct fix cu amenzi. Amendează din orice poziţie, chiar şi fără martor, deşi la rubrică are totul completat deja. Domle inspector Llefter, da-ţi-i domle o primă de spor de ticăloşie, că se chinuie săracul, stând pe întuneric şi forţându-şi vederea! Cojocaru Ionuţ îl cheamă, agent jumulitor de Folteşti.
  • Ştire de senzaţional de rahat, cu TVR obedientă, trecută de sub stăpânirea PDL în serviciul USL. Trecută doar de formă, căci jupânii la TVR sunt tot ciracii lui Băse. Probă: După o decizie a CCR de miercuri, este posibil ca toţi cei 8 membri ai CA al TVR propuşi de parlament să îşi piardă posturile şi să se organizeze noi numiri. Practic, CCR a invalidat Hotărârea Parlamentului nr.28 din 26 iunie 2012 privind desemnarea membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune. La naiba cu numirile lor, pe noi ne chinuie o mare dilemă privind viitorul parlamentaristicii de Galaţi. Chiar aşa, băi contribuabililor, cum va acoperi golul de finanţare extraordinarul şi plenipotenţialul viitor deputat Claudiu Brânzan? Că o zgârâie rău numai cu cele 60-80 de milioane, trase pe degeaba de la Zona Liberă de Primăria USL şi cele 40-60 de la TVR tocmai îl echilibrau. Săracu!
  • Marius Stan face dezvăluiri despre ”afacerea Kaufland”, da cu perdea. Că cică unii de lângă moş Mitică Primarul Hopa care au tras nişte tunuri la banu public ar fi şi tura asta din nou la mălai. Aproape nici nu mai contează ce tun s-a tras, ce buf s-a încasat, când vezi că şi Noul Galaţi se face tot cu apucăturile Vechiului Galaţi, de tip„mucles şi ciocu mic!” Cin să fie oare cel care a blătuit banii de la voi în parandărăturile lor? N-o fi oare mucles ciocu mic Popa Florin?
  • Ce mai face Spider Man Baca de la CJ? Mai demite şi el ce mai poate. Azi, pe Aurelia Bogatu, de la Centrul Cultural Sergiu Bolovanu Popii, la comanda lu Mariana Buruiană. Phii, cum îi vin desfiinţările de posturi, băi nene. Ba postul lui Adetin de la PC de la Domeniul Public, ba postul lui Aurelia de la PC de la Centrul Cultural, ba postul lui Burluc de la PDL de la Naturale. Ce înseamnă să fii consiliat în colanţi de Mica! Cunoscătorii ştiu ce e(apropo, Mica poate consilia din poziţia de pensionară?)
  • Au trecut  7 ani, 10 luni şi 5 zile de când am semnalat administratorului blocului Cristal, salariat al Prefecturii, că tot spatele blocului plin de instituţii publice deconcentrate este invadat de bălării-oţetari, corcoduşi, duzi şi gladiţă-şi că burlanele sparte varsă apa pe pereţi. Şi că nu există punct de colectare a gunoaielor. Şi nici parcare sau un simulacru de parcare pentru zecile de instituţii care hălăduiesc în bloc. Şi că nu mai există trotuare. Evident, am scris degeaba, dar continuăm, pentru că asta este misiunea ziaristului găozar în regimul Băsescu (cu prefecţi politruci şi cu Prefectura organizaţie de partid de zonă) -să scrie fără rost.
CroniCariul de serViciu 5 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...