logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • S-a inundat şi s-a sinistrat şi roşia de Matca. Da, dar s-a stricat şi brandul roşiei de Matca. Vrei să iei ţeapă, să mănânci o roşie fără nici un gust, ţeapănă ca un cadavru, tare, cu inserţii lemnoase şi care nu se strică nici dacă o laşi două săptămâni pe masă? Ia roşii de Matca! Afacereala şi îmbogăţeala au dat tonul şi peste ceea ce părea să fie brandul de agricultură ecologică. Ecologică pe dracu, cu seminţe de import, modificarte genetic, cu fertilizatori chimici, cu culoare stimulată şi cu fertilizare cu bondari olandezi. Ia ţeapă , neamule lacom, dar prost!
  •  Suntem din nou capitală de regiune? La pachet cu Călăraşi şi Ialomiţa, dar fără Tulcea? Să fie încă o manevră a răzeşului de Vrancea de la Minister?
  •  Nici cititorii altora nu sunt atât de proşti pe cât par. Dacă de exemplu scrie la gazetă că „Tribunalul Galaţi a respins ca nefondată cererea Electrocentrale de intrare în faliment a Apaterm, decizia putând fi atacată la Curtea de Apel. Potrivit directorului CET, Tudor Petre, acest lucru se va întâmpla, dacă cauţiunea nu se va achita…” şi apoi o notă post scriptum cu următorul conţinut:  „Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului, ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, apare automat şi comentariul: „Felicitări! Ai dracu bagabonţi!Aţi văzut că astfel de subiecte prezintă interes major şi ce v-aţi gândit, hai să facem şi un ban grămadă!”
  • A dracului la ce nivel a ajuns diversionismul securist! Taman când Ponta învăţa să spună Danke şi Sehr gut pe covorul roşu de la Berlin, Udrea se ridica de sub Cocoş, fiind fooarte glucklich! Şi a declarat că intră în divorţ. Şi tot cam simultan, Băsescu cheamă populimea la alt referendum.
  •  Uau, uau, uau! Ştiaţi că în Galati este funcţional un sistem de monitorizare video,  operat de PMG? Nici acum nu ne putem reveni după ştirea asta? Unde or fi camerele, la ce sunt bune, cât au costat, când s-au montat? Noi, habar-n-avem. Aşteptăm detalii de la cititorii înrăiţi de presă, de obicei ei sunt mult mai bine informaţi decât bieţii muncitori de presă.  Ăi din Primărie umblă cu goange jalnice. Ascultaţi: „Dealtfel,  imagini furnizate de acest sistem de monitorizare au fost făcute publice la începutul acestui an. De asemenea, în acest moment s-au finalizat studiile si proiectele in vederea realizarii managementului traficului, care cuprinde şi camera video.” Aţi pomenit imbecilisme mai adânci?
  • Ha, ha, ha, consilierul local PNL Cristian Dima s-a trezit că vrea să intre în istorie cu o HCL istorică, deci hai să interzică circulaţia căruţelor în Galaţi. Ha, ha, ha, nu te poţi opri din râs când vezi cu ce se ocupă peneliştii lui Dobre-cu refacerea HCL-urilor pesediste, care fix asta propuneau încă prin anii 2003, prin iniţiativele lui Ionel Borcea. Borcea a propus, CL-ul a votat, Gâscă s-a concediat, nimic nu s-a întâmplat. Dar de acum, gata, e groasă a lu Dima. Dima e radical, deci se va lăsa cu confiscare de căruţe la drumul mare. Ha, ha, ha, ha, ha! Şi după aia ce faci, bre nene Dima? Expoziţie de sute de căruţe? Şi cu mârţoagele cum rezolvi, le bagi la lasagnia?
CroniCariul de serViciu 14 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...