logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021
  • Parcul Elicei se ondulează. Se prăbușește cu tot cu elice, care deja stă într-o rână. Elicea într-o rână este chiar monumentul unui rebut, deci nici nu avea cum să stea, decât câș. Ce e aia „80 de ani la mila 80?” De când 80 de ani? Dar alta e problema acum. Dacă aș fi Primarul responsabil al Galaților, aș închide zona cu panglici de semnalizare. A devenit o zonă periculoasă, e clar că în cel puțin trei- patru puncte se produc pe dedesupt caverne. Care se vor deschide brusc, prin prăbușire. Vor fi noi crevase din care vor ieși duhori de canalizare pompată la deal. E greu de conceput că așa va arăta parcul unde se face la maxim promenada la Dunăre. E ca dracu să fie pe acolo în momentul prăbușirii vre-un copil ieșit la plimbărică…Dar dacă se întâmplă?
  •  O fi Cătălin Negoiță incompatibil și în funcția de prof universitar și în cea de director la Direcția de Cultură? Dar de auditor de politruci și de beneficiar de sinecură transpartinică? Dar dacă este și patron de televiziune privată? Și face servicii contra servicii și parandărături de campanie electorală? Cititorii noștri atent educați cu bun simț știu mai bine decât noi care este realitatea faptelor. Realitatea demolărilor avizate de Direcția Negoiță se pune? S-o punem așa, la repezeală. S-au demolat rapid și bine casele din Carnabel 33, din strada Logofăt Tăutu, trei case de pe str Traian, este aproape de demolare Casa Gheorghiu-Domnească 24, și nu la urmă ca importanță clădirea Lloyds Austriac, de pe Faleză. Timp de 4 ani rămâne cum s-a stabilit. Să vedeți după ce pomelnic de demolări vom avea cu Negoiță director la ras clădiri netrecute la lista cu clădiri de patrimoniu!
  •  Ei au, noi nu! Noi doar amânăm și retragem în mod golănesc de la vot proiectul de hotărâre de Consiliu Local privitor la constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Brăila – Galaţi – Tulcea”. Eminența cenușie spre gri a ciocoflendurelii cu asocierea ramâne Florin Popa, viceprimar în jurul căruia se învârtea lumea mediocră și imbecilizată de lăcomia căpătuirii. Ce face Florinul jucător? Negociază cu Primarul de Brăila care să fie lista finală cu clienți și cum se vor distribui comisioanele de parandărăt. Ei, acum vine dilemeala! Dacă sediul e la Brăila, și banu gros vine de la Galați, șeful ăl mare să se aleagă la paritate, la naiba! Asta da negociere! Merita să ținem în șah o asociere de salvare a orașului aflat în faza terminală a cancerului de politică și administrație dementă.
  • „Prostule, bă boule, stai dracului acolo, bă băiatule! Ce să gândești, bă boule?! Mai bine ți-ai trage 100 de gloanțe în cap. Și fii atent, omul e preocuparea politicianului, nu câinele. Să nu mai candidezi, fire-ai a dracului!” Ce e asta? E un scurt extras aproximativ din exprimările ordinare și oripilante televizate ale unui anume Banciu, după ora 11 noaptea, la B1 Tv. Ce noroc că am telecomandă și un deget nervos.
  • Tot nu am aflat de ce Primăria Galați Dumitru Nicolae a achitat restanțele la întreținere ale tatălui lui Mitică Budescu în garsoniera de la A 7 și cine le va recupera în Primăria Marius Stan. Poate că și în această măruntă mârlănie stă reținerea cu care niște hapsâni din Primăria Galați n-au găsit banii necesari pentru a-i asigura o moarte decentă celui mai valoros poet al Galaților din vremurile noastre ticăloșite.
CroniCariul de serViciu 28 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...