logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021
  • Se întâmplă că o navă construită la Șantierul Naval Galați să fie botezată de Principesa Margareta a României. „Te botez ˝World Diamond˝. Dumnezeu să te binecuvânteze împreună cu echipajul tău”. Acestea au fost cuvintele rostite de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României, în momentul spargerii de bordaj a sticlei de şampanie. Nu e doar un fapt divers. Dacă România construiește nave într-un șantier cu patronaj olandez, pentru armatori norvegieni, sub direcție daneză, și cineva din Casa regală a României este chemat să boteze o navă, e de bine. E semnul că chiar și după opt ani de măzgăleală sub Băsescu și 14 de cioplit cu barda iliesciană, România rămâne poarta Europei, dar o poartă cu blazon. Monarhic.
  • Ai plantat un pom astăzi? Ai citit câteva pagini dintr-o carte esențială pentru ascuțirea minții? Ai învățat ce sunt alea bune maniere? Ai acoperit cu gazon și iarbă un cm de pământ? Ai scris o scrisoare de avertizare pentru consilierul și deputatul care vă parazitează? Nu? Asta înseamnă că vegetezi fără rost, și mâine îți va fi și mai rău. Continuă, ființă ordinară!
  • Scârbos liber- schimbismul care toacă bani de la buget pentru fraierit electoratul rămâne activ și găunos. Exemplul este Mișcarea Populară, un avorton politic care prinde puteri sub ochii noștri bolânzi și ficși de atâta spălare a creierului. Deja lovește și la Galați, unde pe la începutul anului trecut mai lovea încă o panaramă politică: Noua Republică, a omului cu funia de usturoi. Acum, oamenii cu lațul sunt alții. Laurenţiu Pricope, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cătălin Cristache, pedelist ejaculat și alți veleitari rejectați de la PDL sau Marian Petcu, agitator național. Uraaa, fata lui tata, Eba, are partid nou nouț! Marș la vot, fraiere naiv și imbecilizat!
  •  Ungaria are politicieni deștepți și mai puțin lacomi, a ieftinit gazele în ianuarie, le mai ieftinește și în iulie. Noi, cu altfel de politicieni, indiferent de haită, facem altfel și invers – le scumpim și în ianuarie și în iulie. Se cheamă că prețurile cresc de două ori mai mult. Tineret, mândria țării, dormi liniștit, țara se prăbușește odată cu tine!
  •  Fraților, nu ne mai facem bine! Exemplul care demonstrează debilitatea decidenților și imbecilismul adânc în care se complac oamenii cate ne toacă banii e cu băncile de la Grădina Botanică. E cu niște stinghii de brad, de care s-au prins cu șuruburi niște picioare. Fără bară de rigidizare între ele. Puteți spune, dle director Strungă, cine a avizat cumpărarea unei astfel de bănci care așteaptă un bici s-o ia din loc? Ce inginer a spus că e rezistentă la probele de huliganism uzuale de la Galați? Cumva un specialist în sifonaje ca Pălimaru?Nu așteptăm răspuns, îl avem. Dv., dați-vă demisia!
  • Pute a canalizare pe promenada de la Faleză? Da! Se prăbușește terenul din jurul lucrării ISPA abia terminată? Da! Am semnalat gravele deficiențe de execuție și de parandărăt din timpul execuției? Da! Ne-a interzis accesul în instituția Apăcanal de PSD domn director Gelu Stan? Da! Sunt străzi întregi în care s-a plătit execuția canalizării, dar canalizarea nu este făcută? Da! Se ascunde după ușă directorul Niță Podaru? Da! Păi, dacă-i pe-așa, dați-vă demisia, Stan și Podaru!
CroniCariul de serViciu 5 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg