logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021
  • Electrocentrale la Municipiu, dar merită? Naiba ştie, la cât se jefuieşte în ţara asta! Deocamdată, stăm pe negocieri. Ba între primarul Marius Stan şi reprezentanţi ai Ministerului Economiei, ba între conducerile Romgaz, Transgaz, Electrocentrale SA şi ArcelorMittal Galaţi, întâlnire în cadrul căreia a fost analizată intenţia Primăriei Municipiului Galaţi de a prelua Electrocentrale SA Galaţi. Astfel de întâlniri vor continua în perioada imediat următoare, până la finalizarea demersului Primăriei Municipiului Galaţi de preluare a Electrocentrale Galaţi SA. Cică e scop mare, bre, să fie gigacaloria mică mică la preţ. Deasemenea, a fost examinată şi situaţia plaţilor Apaterm către Electrocentrale şi Electrocentrale către Romgaz. Conducerea Romgaz a precizat că va continua livrările de gaze necesare producerii de energie electrică şi termică, în condiţiile în care şi producătorul de energie va continua plăţile, care vor include şi sumele încasate de la Apaterm pentru energia termică furnizată populaţiei în municipiul Galaţi. Biroul de presă al Primăriei Municipiului Galaţi.
  •  Se iese la stins penalizările? Parcă. Primăria Municipiului Galaţi şi Apaterm informează că până ieri, duminică, 28 iulie, 8.275 de gălăţeni cu locuinţe branşate la sistemul public de termoficare au intrat, individual, în programul Apaterm de ştergere a penalităţilor.Acestora, li se adaugă 65 de asociaţii care au accesat procedura în comun, cu toţi locatarii branşaţi la sistemul public de termoficare. Aceste 65 de asociaţii totalizează 4.165 apartamente branşate la sistemul public de termoficare. În apartamentele cuprinse în programul de ştergere a penalităţilor locuiesc peste 35.000 de persoane. Valoarea datoriilor însumate ale tuturor celor intraţi până acum în program este de 3.129.545 lei.
  • Penalităţile şterse prin plata acestor datorii şi asumarea convenţiei de plată individuale sunt de 22.065.035 lei. Da, şi? Urmează clasa a doua. Ana are pere şi Apaterm Galaţi derulează, până la sfârşitul lunii iulie, un program de ştergere a penalităţilor.
  •  Ha, ha, ha, la B1 au treabă mare. Cică Pacepa tare s-ar reabilita. Nus-a mânjit cu treaba asta Băsu, s-o facă repede-repede Ponta. În fond, e un fleac, nu? Spion sovietic cu două condamnări, trădător de sistem, vrea să fie reabilitat, să-şi ia cetăţenia şi mai vrea şi averea înapoi. Uite, o spune Aktualitatea românească. K e de la KGB, desigur. Mai ramâne să intre la aktualitate şi Vocea Rusiei. Aici Moscova, sunt eu Băsu, şeful statului.
  •  Ca să facă Baca muzeu în Parc, o bucată din parc a fost trecut la Baca. Ca să planteze iarbă pe pârloaga lui Baca din Parc, Primăria ia înapoi bucata de pârloagă. Se cheamă că aleşii locali lucrează. Sau se fac că muncesc? Staţi să vedeţi ce hotărăşte Baca.
  •  Un festival de film avem la Dunărea de Jos şi pe ăla îl cheamă „Future Movie” ! Dar dacă pe Sergiu Bolovanu Popii îl chema Necioplitu a lu Sinecuristu, tot aşa rămânea? Nţţţ!
  •  La blocul Cristal, acolo unde sunt toate instituţiile statului, paragina e la ea acasă. Seamănă cu statul. N-are bani. Zice Prefectul Bocăneanu că asta este fatalitatea românească. Nu se fac reparaţii,nu se face nici întreţinere. Nu sunt bani. Bălăriile se pot tăia, dar, fatalitate, cresc repede. Dacă cresc, de ce să le mai tăiem? Şi facem şi economie, nu? E fatalitate, bre! E Românica.
  •  Nimic nou la Kaufland, cu cele 9 revendicări. S-a amânat lucrul la Comisie pentru primăvară. Ceva nou despre Hortigal? O fi fost cazul Hortigal în Galaţi?
Cronicariul de serViciu 2 - august - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...