logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021
  • Ştiri de la Costache. Buna ziua, este adevărat că baza de date de la Cimitirul Sf Lazăr Coca Cola a fost ştearsă definitiv cu un delete bine plasat? Şi că casiera (e o cacofonie destul de reuşită!) te pune să aduci de acasă chitanţele ca să te poată încasa? Răspuns de la Costache: „ Din verificările noastre, informaţia despre „ştergerea bazei de date de la Cimitirul Sf Lazăr” nu se confirmă. Totuşi, în acest moment, Gospodărire Urbana Galaţi implementează un soft care va centraliza evidenţa taxei de concesiune din toate cimitirele gălăţene. Biroul de presă al Primăriei Galaţi. Ce coincidenţă, ce oportunitate, ce totuşi!
  • Se întâmplă şi la Galaţi. N-avem industrie, n-avem investitori, dar avem reacţii ecologiste. Chiar Greenpeace se insinuează cu proteste în târgul prăfuit al Galaţilor, pe tema unei centrale pe cărbune care va fi făcută la Zona Liberă. Deci, ăăăă, un balonul dirijabil Greenpeace s-a ridicat de la sol si a survolat partea de vest a orasului Galati. Balonul a afişat mesajele „Enel ameninţă Galaţiul cu 40 de ani de poluare” şi, în limba engleză, ”Enel, climate killer”. Fleacuri! Ne-a ameninţat Nicolae cu 12 ani de mandat, ne ţine în şah PSD de 22 de ani, şi? La ce ne-a folosit?
  • Vine campania, ia să ne dăm nişte bani de la bugetul CJ, să aibă şi gura oamenilor noştri din teritoriu ce păpa şi ce toca. Ai noştri, de la PSD, la dracu! Cam asta a fost ilogica gândirii oamenilor lui Nica de la butoanele CJ, când au propus un proiect de hotărâre numit „Reabilitare drumuri judeţene”, cu Cornel Hamza la manete.Trage de manetă Cornel, gata, proiectul s-a retras. La timp, ca să nu le sară muştarul de pe flamură oamenilor penelişti ai lui Victor Dobre. Retragerea a trecut, şucărul rămâne, căci de unde naiba să iei banii pentru primării şi primarii lor degrabă săritori la dirijat votul pentru ştabii de la judeţ. Se ciuruia bugetul pentru drumuri la Nămoloasa, Gohor, Vârlezi, Folteşti, Rădeşti, Bereşti Meria, Suceveni, Jorăşti, Valea Mărului, Smulţi, Cosmeşti, Poiana, Iveşti, Rediu, Fârţăneşti, Smârdan, Scânteieşti, adică în colegiile de unde se vor alege la nesfârşit Dan Nica şi Viorel Ştefan şi marele lor prieten Gheorghe Saghian.
  • Se poartă bezna de Noul Galaţi!  Poţi să te delectezi cu noile senzaţii de noaptea pe orbecăială cam peste tot unde cică schimbă becuri firma de familie a clanului PEC, Luxten Lighting Company. Contract gros, beznă jenantă, oraş de provincie, factură grasă. Excelenţa  în promenada pe bâjbâite se desfăşoară pe Faleza Superioară, principala zonă de promenadă din Galaţi. Becurile stâlpilor de iluminat sunt arse pe o distanţă de circa 500 de metri? Pe dracu, sunt decuplate intenţionat, pe sărite, din kilometri în kilometru, şi pe Brăilei, Coşbuc, Saturn, în cartierele Mazepa, IC Frimu şi Micro 40, şi pe majoritatea aleilor din Ţiglina III. Da acolo era oricum normalitate, căci Ţiglina III nu e din Galaţi…
  • Au trecut  7 ani, 10 luni şi 12 zile de când am semnalat administratorului blocului Cristal, salariat al Prefecturii, că tot spatele blocului plin de instituţii publice deconcentrate este invadat de bălării-oţetari, corcoduşi, duzi şi gladiţă-şi că burlanele sparte varsă apa pe pereţi. Şi că nu există punct de colectare a gunoaielor. Şi nici parcare sau un simulacru de parcare pentru zecile de instituţii care hălăduiesc în bloc. Şi că nu mai există trotuare. Evident, am scris degeaba, dar continuăm, pentru că asta este misiunea ziaristului găozar în regimul Băsescu (cu prefecţi politruci şi cu Prefectura organizaţie de partid de zonă) -să scrie fără rost.
CroniCariul de serViciu 12 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...