logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021
  • Atențiune!, vă vorbește Vasile de pe forumul de la la Vocea Rusiei, astăzi, 05:20. Sătui de mafiile de stat? Treceți la rezistență! Iată cum : asociaţi-vă, fie şi prin reţelele sociale (vrăjeala americană cu mobilizarea prin reţele), iar la manifestaţii puneţi la punct un plan de nesupunere civilă, de neplată a impozitelor. Guvernul poate cumpăra pe bani mulţi de afară pentru că îi are. Jandarmeria poate bate fiindcă e plătită. Serviciile vă ascultă fiindcă le daţi bani. Banii sînt munciţi de voi, care vă chinuiţi într-o ţară prost condusă. Propuneţi modificarea legii partidelor, să vă faceţi un partid nou, care să nu includă niciunul dintre membrii actualelor partide de la orice nivel, şi apoi începeţi lupta politică. Numai solidaritatea economică şi politică pot funcţiona. În paralel, formaţi încet, grupuri mari la oraşe şi sate, care să cumpere direct de la ţărani, să folosească numai produse din grup, să ignore importurile prin firmele deţinute de politicienii mafioţi. Între grupuri pot funcţiona şi cupoane, alţi bani decît leii, iar schimburile să nu figureze ca profit, astfel încît nu pot fi impozite. Şi aşa, încet, deveniţi independenţi şi forţaţi şi mafia să se mai potolească, curăţînd ţara de decăderea de azi. Mulţumesc tuturor pentru amabila atenţie!
  • Tribunalul Galaţi a respins cererea sforarilor de la Electrocentrale de intrare în faliment a Apaterm. Sforarii de la Apaterm au încă odată cale de atac. Și vor ataca. S-a mai întâmplat, în iunie, când CET a mai cerut falimentul societăţii publice și monopoliste de distribuţie a apei calde şi căldurii. Avea dreptate să-l ceară (Apaterm este impotentă, nu are cum să respecte planul de reorganizare, adică să-și plătească creditorii), dar l-a cerut degeaba. Nici acum n-au priceput unii că Apaterm nu funcționează cu management și competență, ci cu șpârle și sinecurisme. Și cu procese pentru prelungit agonia cadavrului politic. Ne vedem din nou, prin decembrie, cu alt episod din dramoleta cu final anticipat „Falimentarea Apaterm este pe drumul fără întoarcere”.
  • Monitorul-pagină de atac? Dracu știe ce se întâmplă cu presa de internet, dar se întâmplă iarăși. Anul trecut a fost dată dispărută televiziunea lui Titi Dumitriu, iar pagina de internet a devenit „pagină de atac”. Acum, noul atac e dat de „Monitorul de Galați” Ce scrie la avertisment? De rău. Cică pagina de atac instalează programe care fură informații private, vă folosesc calculatorul pentru a ataca altele sau pentru a produce pagube. Paginile de atac fac rău fără știrea sau permisiunea autorilor lor. Înainte era „foaie verde de Moldova”, acum, să facă bine să nu facă rău.
  •  Ați auzit de bebeluș cu avere? Dacă nu, luați de-aici. Deputatul PC Bogdan Ciucă trece averea pe numele fiului de un an. Are la conturi 10. 000 euroi și 4000 lei și s-a mai adăugat un supliment de 2.500 de euro. Stau pe tușă şapte terenuri şi trei case. Şi un depozit pentru studii în străinătate, cu 1.000 de euro pentru început. Partea nașpa e cu Dosarul Aviasan, deschis și pe numele tăticuțului Bogdan Liviu. Dar e doar un moft între două campanii.
  • Vrei să vezi imbecilismul la lucru? Mergi pe str. Coșbuc și ai să vezi o stradă principală o Galaților, gâtuită (imbecil, evident) de semafoare. Este evident că cineva are un mare interes să sufoce orașul cu semafoare, ca să mânce și gura lui nesătulă mii de euroi.
CroniCariul de serViciu 26 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...