logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022
  • Prefectura a redevenit ce era: o troacă de animale politice. Sigur, ne gândim la schimbarea de Prefect de la Instituţia Prefectului (nu e cam imbecilă denumirea instituţiei?)  Aşadar, pleacă ai noştri, vin ai noştri, iarăşi a intrat în troacă Otrocol (scuzaţi jocul de aluzii). Se întreabă unii, chiar şi noi ne mirăm, oare când au făcut atâţia clienţi de partid şcoala de înalţi funcţionari publici? Oare pe vremea când clientul Dorin Otrocol era director la altă troacă de partid, AFDJ?
  •  Primim un mesaj din presa de Tecuci, uşor confuzionată, cumva perplexată de lipsa de la votul din senat a senatorului de Tecuci Daniel Butunoi. Carevasăzică, plenul Senatului României avea pe ordinea de lucru Proiectul de lege privind majorarea alocaţiilor pentru copii, de la 42 lei la 200 lei. Pentru că, oriunde aiurea prin Europa comunitară, alocaţiile băneşti destinate copiilor din partea statului ating cuantumuri mai mari de 10 ori ca în România. Printre iniţiatori, şi  senatorul Daniel Butunoi. Din Tecuci. Dar, deşi iniţiator, Daniel Butunoi nu a fost prezent la vot! Unde era?! Să fi fost la o cafea cu o blondă sau să fi fost cu o blondă la o cafea? Cine ştie adevărul?! Mda, mare dilemă!
  • Of, of şi aoleu, s-a întâmplat din nou! După ce a ratat avocatura, candidatura la Parlamentul European, preşedinţia municipalei PNL, şpăguiala din Comisia de Urbanism a CL, viceprimăria şi şefia la Zona Liberă (pentru nevastă), Mihai Manoliu a ajuns la faza cu ratarea funcţiei de şef al Poliţiei Locale. Rău mai alegem la alegeri, stimaţi cetăţeni!
  • Mesaj de luare aminte pe internet:„Am fost în SUA săptămâna trecută şi am văzut într-o maşină următorul mesaj : ”Mi-e dor de România” (I MISS ROMANIA). Imediat, am spart geamul, am furat radioul, am tăiat două cauciucuri şi am lăsat un mesaj: “Acum sper să-ţi treacă !”
  • Hopa! VPD a ouat o mărgică şi tranc! a tras şi un cotcodac. Scrie la ziar că Marele penelist Victor Dobre a început deja campania electorală cu o diversiune socială de mare impact pentru colegiul unde va fi reales până la sfârşitul vieţii lui de veşnic şef de partid. A luptat şi i s-a dat. Cică tinerii cu vârste de până la 35 de ani au dreptul la mai mult teren pentru gospodărie. Suprafaţa de teren acordată tinerilor din mediul rural creşte de la 250-500 mp la 250-1000 mp. Curat penelism, băi nene! Dacă nu putem susţine industriaşii şi capitalistii, să lovim măcar cu ceva populism rural. Ia mai votaţi, măi, hăiiii!
  • Aţi observat când face Sălăvăstru şi tot neamul lui de sindicalişti, când sunt apăsate butoanele la PSD? Grevă generală, la dracu! S-a apăsat butonul la PSD prin 98, Sălăvăstru presta cu frenezie la greva generală pentru demiterea guvernului PNȚCD-PNL-PDL.  Era pe vremea când ministru al Sănătăţii era un ţărănist. Acum, când ministru la Sănătate este un liberal, Sanitas face din nou grevă generală. Am mai observat încă ceva. Pe când Boc le tăia cu barda pedelistă salariile, sindicaliştii lui Sălăvăstru erau nişte mieluşei. Rimează cu mişei.
CroniCariul de serViciu 29 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...