http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 922 - 02.10.2022
  • Vin pe o parte oamenii lui Băsescu din Mișcarea Populară, vin pe altă parte oamenii lui Băsescu din PDL. Dacă îi punem la socoteală și pe cei din Noua Republică, din Forța Civică și din PPDD și chiar pe unii din UNPR și PSD, observați cât de perversă și neostoită este aripa securistică a FSN?
  •  Zice unul din securiștii lui Băsu venit la Galați că unificarea Dreptei trebuie făcută până în alegerile europarlamentare. Ce o fi aia Dreaptă? Să fie adunătura de mangafale și amploiați turbați, strâns unită pe cadavrul bugetar național? Foarte probabil să fie chiar așa. Oricum, doi dintre acești amploiați turbați au năvălit peste fraierii de Galați care încă mai pun botul la mizerii politice bine ticluite. E vorba de Gheorghe Falcă și Cătălin Predoiu. Amândoi se văd urmașii lui Băsescu la prostit poporul. Speră să-l tâmpească încă odată, să le lase pe mâinile lor murdare starea națiunii. Speră să fie președinți la Cotroceni. Și cum gura murdăritului adevăr grăiește, iată o goangă de-a lui Predoiu: „Ne putem imagine orice formulă de integrare a tuturor forțelor politice de dreapta, de la fuziune până la o alianță, o confederatie a forțelor de dreapta, un bloc, mă rog, bloc este o noțiune care amintește de alte vremuri, dar nu acronimele și denumirile contează, ci substanța proiectului. Suntem deschiși către un astfel de dialog”. Și s-a votat. Nu contează ce va ieși din urne. PDL, Mișcarea Populară, Noua Republică-aceeași mare mizerie politică.
  •  Vreți să aveți imaginea unui parc ratat? Duceți-vă în Parcul Rizer. Mai vreți încă o ratare? Mergeți și pe la Grădina Publică.
  •  Casa fostei Primării a Galaților este a lui Chelu? Și se scufundă, cade, este vandalizată, se distruge? Și Primăria plină de consilieri capabili aduși din București nu face nimic? Da. Doar nu-i patrimoniul lor.
  •  Grav accident de circulaţie pe DN 22B, la ieşirea din Galaţi. Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa, iar cinci persoane, dintre care un copil de 15 ani, au ajuns la spital în stare gravă. Alte două persoane au fost rănite uşor. Teribilul accident, în care au fost implicate patru autoturisme, trei dintre ele având numere de înmatriculare de Brăila, a avut loc din cauza unui şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară. Mda! Dar busculadele de la Rondou din cauza cui sunt? Dar trecerile de pietoni din curba de la Cina  cine le-a avizat? Și mașinile care se bulucesc oriunde sunt intersecții imbecile, cum de sunt lăsate așa? Se întâmplă toate acestea pentru că avem Poliție boschetară.
  •  Gunoi pe stradă la Ziua Galaților? Nimic mai simplu, nimic mai normal. La fel se întâmplă și în Suedia, la Zilele Mâncării de pe tot globul. Mii de oameni și turiști aruncă gunoaie (sau le scapă) pe jos, dar nu vezi nici un gunoi. De ce? Simplu. O mulțime de oameni de serviciu, cu coșuri de plastic și țepușe și fărașe cu coadă strâng nonstop gunoaiele. De ce ei pot și noi nu?  Până data viitoare, spor la meditat.
CroniCariul de serViciu 6 - decembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...