logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021
  • Directorului Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică i se impută peste 74.000 de lei, bani pe care conducerea Consiliului Judeţului susţine că i-a încasat ilegal de la Spitalul Judeţean. Da, şi? Numai pentru atât? Pentru un rahat de fals intelectual şi uz de fals, abuz în serviciu contra intereselor publice şi înşelăciune? Păi ce, ar fi primul şi singurul client de partid care prin falsificarea unor documente, a încasat necuvenit două retribuţii în timpul aceluiaşi interval orar?  Se cheamă că iar se pune în scenă sceneta „Rade ciob de hârb”.
  • Se vorbeşte de instituirea brandului de Galați. Că să fie soldatul roman pe Valul lui Traian, că să fie corabia Panzarul Moldovenesc, că ar putea fi incomparabilele sărbători şi jocuri marinăreşti de Ziua Marinei. Fleacuri, mofturi, fonfleuri. Adevăratul brand al municipiului de la Dunărea de Jos este  zicerea omului cu pixul în fața investitorului sau intreprinzătorului: „Mi-e ce-mi iese, ha?”
  • Urlă opoziția că s-a dat încă un tun la banii gălățenilor – 630.000 de euro, bani tocaţi pe „beculeţe”. Mda! Stăm bine la potrivit socotelile când nu suntem noi la manete. Cică laGalaţis-a plătit pe ornamentele luminoase de şase ori mai mult decât laTimişoaraşiIaşişi de 20 de ori mai mult decât laSibiu. Și ce dacă! Probabil că şi lumina din beculețe este de şase sau de 20 de ori mai luminoasă. Când la butoanele maşinii de tocat banul public era exclusiv PSD, legislația achizițiilor era la fel de grosier încălcată şi nu urla mai nimeni. Hai, ciocu mai mititel!
  • Tot la capitolul plesneli, hai să notăm şi chestia cu care Primarul Stan va face brand-are de gând să instituie prin HCL o recompensă de recuperat câini: orice cetăţean care va aduce la padoc un câine să primescă o sumă de bani, doi-trei lei. Dacă-i pe aşa, hai să punem la socoteală şi brandul şoc al lui Stan: vă demolez buticăraia de subzistență din cartiere de nu vă vedeți, dar să-mi spuneți cuțu de nu vă sfidez cu taverna-bistro pe care mi-a trag pe domeniul public în centru, la Olimpos!
  • Ham, ham! A trecut repede pe lângă noi  ca un accelerat ştirea cu starea de rahat a ecarisajului la Galați. 10.000 de câini, opt angajaţi şi… o maşină la serviciul de ecarisaj! Perfect pentru o lege caricatură de adunare la padocuri a câinilor vagabonzi. La fel de hilară e şi ştirea cu adopțiile de câini-cică din cei circa 350 de câini câţi sunt în padocul primăriei, doar cinci sunt adoptaţi: patru, de primarul Marius Stan, iar unul, de consilierul local Ilie Zanfir, zice directorul Ecosal. Cu astfel de veşti la plesneală, e clar că afacerea „Câinele Vagabond” are mare viitor la Galați. Hauuuuuuu!
CroniCariul de serViciu 10 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...