logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • Consilierul PPDD Marian Alexandru este şi lichidator de firme. De fapt pare să fie mai mult lichidator decât consilier. Ce mai lichidează el zilele astea? De exemplu, Autogara Dumitru, care a ajuns peste noapte la faliment. Să îi fie lichidarea uşoară, dar nişte amănunte ale lichidării sunt ridicol de grele. Cum adică, după ce a fost salvată cumva din mâna exterminatorului Hoţescu, o mai extermină încă odată şi senatorul de Pechea, Nicolae Marin? Da, aţi citit bine, odată cu trădarea crezului de PPDD-ist alienat şi trecerea acestui ilustru lup hămesit al politicii în gaşca PSD de Galaţi, în funcţia de mare hauuu-hauuuu! numită secretar executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Galaţi, celălalt lup de nouă haită, Marian Alexandru îi face o donaţie de partid, că doar nu dă de la el. Și i-a donat fosta fabrică de biscuiţi şi eugenii Dunăreana, trecută de câţiva ani buni în patrimonial societăţii Dumony. Trăiască capitalismul românesc multilateral înfipt şi la oraşe şi la sate! Văzută la această scară istorică, mai contează cine este senatorul fost Primar de Pechea, Nicolae Marin? Cum că ar fi rătăcit CV-ul cu etapa de calificare de „tâmplar de Germania” când opera tâmplele profesionist, sub numele de Nicu Cuza? Pe dracu, nu contează! Concluzia-mare partid PSD, mari oameni adună, mare caracter Marin.
  •  Casa Sindicatelor este sub embargou fiscal. Nimic nou, dacă vorbim de băieţii deştepţi şi flămânzi de bani din Primăria Stan care cer şi -dacă nu primesc- te lovesc cu pumnul în plex, în bărbie, în ficat şi peste ochi, de-ţi sar scântei (galbene). De la Casa Sindicatelor vor impozit pe clădire retroactiv, pe cinci ani în urmă, şi vor bani pentru literele de pe casa de cultură, că vă faceţi reclamă la cultură şi la pizza, ra-ţi ai dracu! Și chestia naşpa e că vor bani de la partenerul lor, pe bază de protocol semnat, deşi parteneriatul presupunea scutirea de impozit.Ce să fie asta? Că se ascute lupta tâmpită de dat la gioale între partenerii de USL, PNL şi PSD? Dacă e pe aşa, o să vedem şi episodul cu „Primăria Stan PNL vrea bani pe Casă, deci Casa va vrea bani de la Biblioteca Zanfir de CJ PSD Bacalbaşa? Nu-i exclusă nici sceneta „Cine vrea să citeşte, păi plăteşte”
  •  După demisia lui Ionel Chirică, a rămas liber locul de şef al Școlii Doctorale de Inginerie de la Universitatea Dunărea de Jos. Și dacă e gol, se umple, pe bază de alegeri. S-au făcut alegeri, domn rector Bârsan a semnat decizia de numire în funcţie a noului director, Mirela Praisler, fost prorector. N-a ieşit Mirela Praisler rector la alegerile din 2012, iată că realităţile din teren o confirmă într-o funcţie de altă amplitudine.
  •  Grădiniţa Cristal s-a prăduit? Da. Și dacă tot a pierdut-o, Primăria cu serViciu juridic ghidonat de maestrul Togan şi cu trei case de avocatură plătite cu mulţi bani are preemţiune. Poate cumpăra preferenţial Grădiniţa, via Dănuţ Artene, pentru numai 800 000 de euro. Pleaşcă! Chilipir! Aşteptăm comunicat de prăduire.
  •  Unii dintre noi simt criza epileptică cum îi încearcă noaptea, când le licureşte în creier scintilaţiile psiho din crucile verzi de farmacie. N-ar fi cazu, domn Primar Stan, să le cam pui cruce?
  •  Bacalbaşa are un nou obiectiv – să-l mazilească pe Strungă. Care­vasăzică, pensionar la pensionar îşi scoate ochiul. Că cică e corupt şi a rupt din banul public să facă gardul prost la zoo. Spun unii că e mult zgomot pentru nimic, deşi este evident că se ascute lupta de partid în preajma campaniei pentru Parlamentarele UE.
CroniCariul de serViciu 7 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...