logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021
  • Toader ar vrea la PMP, însă PMP-ul băsist nu-l vrea. Au, au, au şi aoleu! Şi dacă nu-l vrea, normal că PMP îi pute lui Toader. Ce ne surprinde e că o altă curvă politică pedelistă pleacă la PMP fără probleme, şi e primită cu onoruri. Evident, este vorba de clientul libidinos Iulian Aramă, care nu se mai sătura făcând pe directorul de Electrica, deşi i se citea oportunismul şi incompetenţa pe faţă. Ca să parvină din nou în 2016, clientul pedelist Aramă şi fost prim-vicepreşedinte al PDL a plecat din şandramaua PDL şi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară.
  •  A plecat Aramă, să vină instantaneu clientul Ion Dumitru. Gunoierul Dumitru a fost propus şi susţinut de un gunoi politic pedelist, infiltrat de ceva timp şi în Consiliul Judeţului. Ion Ştefan a avut pretenţia ca procedura să fie de urgenţă, cum a mai fost de multe ori când era în joc interesul PSD. Nu s-a putut, pentru că adunătura pesedistă a spus Nţţţ! Păi, dacă e pe aşa, noi, cei de la PDL suntem în grevă japoneză. Şi au tăcut şi n-au votat toată şedinţa, ca nişte peşti japonezi minoritari ce sunt.
  •  Cum, a plecat Aramă la nenorociţii de PMP-işti? Hopa, păi e grav, zice Toader. Şi s-a pus pe lătrat şi muşcat, cum îi stă bine unei javre politice ce este. Ia să vedeţi ce zice. „Nu ştiu cine este Iulian Aramă, ca să fiu sincer (…) Sper să nu ne atace în campanie”. Măi să fie! S-a dus dracului orice urmă de caracter şi demnitate la aşa un specimen, care nu se mai satură de profitat, dar se face că face politică pentru interesul public. Se cer adăugate nişte cuvinte potrivite bine de un cetăţen responsabil pe spaţiul public al internetului. Ascultaţi!
  •  „Pe ce criterii, domnule Toader, i-ati dat ăstuia „tot felul de funcţii”? Pe aceleaşi criterii pe baza cărora partidul din care faci parte, a pus peste noapte un pârlit de subinginer ce freca menta pe la protectia muncii, mare director general la Electrocentrale? Sau pupila ta, Ana Maria Vasiliu, pusă director la sport? Sau cum i-ai dat matale recomandare scrisă bâlbâitului de V. Boldea să fie pus director la sănătate? Sau de Ion Stefan, Radu Valentin şi alţi „competenti” şi „erudiţi” cu carnet de partid? Lumea s-a cam saturat de voi gunoaielor, de manevrele voastre oculte, de politizările astea nesimţite. Valabil pentru absolut toate clanurile mafiote autointitulate partide politice. Domnule Mircea Toader, chiar nu vreţi să recunoasteţi că PDL a fost în mare parte un partid de oportunişti care l-au citit bine pe Băsescu. Vor mai pleca mulţi de la dvs. pentru că dincolo, la PMP, ei ştiu că în decolteul generos şi sub blugii lui Udrea se afla cornul abundenţei şi umbrela protecţiei, probabil încă oferite de Băsescu&Co. Daca ar fi sa fac o predictie, peste nu foarte mult timp si dvs. cu intreaga filiala PDL Galati veti trece la adunatura asezonata cu multifunctionala Udrea, premianta Eba, incoruptibilul Ghe. Stefan, dna obscena Elenina Nicut, nebaclaureatul Funeriu, sau cel care pare uneori in drum spre/de la psihiatru- C. Preda.”
CroniCariul de serViciu 3 - aprilie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF