logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • Se alege ceva la Colegiul 9? Mda, se alege, dar nu prea ai din ce. Sunt acolo nişte candidaţi care nu au resurse decât de fanfaronadă, cât timp partidele nu vin cu oameni de meritocraţie, ci doar de obedienţă. Ia să cităm nişte obedienţi (chiar nişte alienaţi) de pe buletinul de vot. Doruleţ de la PDL, Sorin de la PNL, Laura de la PSD, Gheorghe de la PNŢCD, Monica de la PPDD, Iulian de la PMP, Angela de la FC. Și când te gândeşti că e bine că se fac alegeri (pentru a scoate din prima linie o fosilă ca Nechita), dar e rău că nu vezi un reper de personalitate şi caracter.
  •  Hopa! Avem şi un comentariu la un articol publicitar-pupincurist lansat de foaia de orientare uneperistă (!?) Presa Galaţi. Fu, deci, „Lansarea candidaţilor PNL. Noua generaţie de liberali îşi încearcă forţele în competiţiile pentru Colegiul 9 şi Parlamentul European” şi na-ţi-o frântă că ţi-am dres-o, scoase tupeul la plimbare o hahaleră de mare tupeu a politicii de Covurlui, pe numele lui Iulian A. Cum că de ce scrie Ticu pupincurist despre liberali.Hm! Dacă era pupincurist despre pâmpişti era normal, dacă  e pupincurist cu liberalii, e perversiune. Ce ţi-e şi cu ideologiile astea şi cu inversiunile pe care le induc în rândul muncitorilor cu limba.
  •  Ne simţim cumva scârbiţi de cum a întors-o la un pocnet din deget ministrul pecist Daniel Constantin când fu să trădeze interesul naţional cu proiectul USL. Nici de Șova de la Drumuri nu avem cuvinte mai alese ca să punem la socoteală sila de noua generaţie de mincinoşi şi schimonosiţi ai politicii. Azi ne apucă jalea că încă unul dintre parveniţii plecat pe calea politicii mărunte se compromite cu gunoaie propagandistice. Este săracu Cătălin Ivan, viitor baron pesedist. Iată prestaţia lui. Catalin Ivan: „Pentru asta a trădat Crin Antonescu USL, pentru a-l susţine pe Predoiu? Se pare ca domnul Antonescu merge cu trădarea USL şi a celor care ne-au votat în 2012 până la capăt! Planul preşedintelui PNL a fost astăzi dezvăluit de către Gheorghe Flutur (?!), care a a felicitat organizaţia judeţeană a PDL Botoşani pentru alianţa realizată cu PNL, acesta fiind un pas pentru un candidat comun la Preşedinţie, în persoana lui Cătălin Predoiu. Crin Antonescu era candidatul USL la Preşedintie. Înţeleg din declaraţia domnului Flutur că, mai nou, liberalii îl vor susţine pe Predoiu. Pentru asta a trădat Crin Antonescu USL, pentru a-l susţine pe Predoiu, pentru a sări în braţele PDL şi ale lui Traian Băsescu?” Simpluţ, sărăcuţ  în gândire Cătălinul…E atât de tânăr, şi deja este Ivan de-a lui Ilici.
  •  Foarte tare, e criză la Poştă, deci e timpul pentru acţiuni manageriale de forţă. Și s-a hotărât: fiecare oficiu poştal va fi umplut cu maşini de păcănele. Asta da gândire de criză.
  •  Ar trebui scris în stil picătura chinezească-Victor Dobre este în fond calul troian băgat în USL, pentru ca Băse să trăiască şi să facă mizerii şi astăzi. Se îndoieşte cineva de cât de unsuros este personajul care ocupă cu tupeu sediul peneleului de Galaţi de aproape 20 de ani? Dacă da, să-i reamintim că dosarul de urmărire (cu ascultările la pachet) despre cum a trădat Victoraş Marele Dobre cauza referendumului de demitere a lui Băsu stă la dospit în sertarele DNA-ului Băsescu.
CroniCarii de rumeguş 16 - mai - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...