logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021
  • La Galaţi, PSD-UNPR-PC au câştigat detaşat europarlamentarele. Pe locul 4, Mircea Diaconu, votat de 10.548 de gălăţeni. Hopa! Surpriză, şoc, senzațional! Carevasăzică, ce nu poate face un partid măricel, face un actor bun. Adică un procent de 6,7%. Adică mai mult decât PMP-ul lui Băsu(6,1%).Deci, ăăă, alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat autoritar alegerile europarlamentare în judeţul Galaţi, obţinând cel mai mare număr de voturi, 72.340 (46,5%), urmată pe locul al doilea de PNL, cu 26.441 voturi (16,9%) şi PDL, cu 12.075voturi (7,7%). Victorie, victorie, dar pute a înfrângere când ne gândim la alegerile de la preşedinție. PSD vrea să fie iar jupânul în România, deci vrea să fie peste tot, şi la joc şi la servicii, şi la Guvernare şi la județe, şi la oraşe şi sate. Dar ca să fie, trebuie să mai adune voturi, şi nu mai are de unde. Asta este de fapt disperarea cea mare a PSD şi miza atacului neruşinat la Antonescu şi PNL.
  • Există viață şi în afara Alianței Roşii. Aşa se spune, deşi cei care sunt pe dinafara USD sunt mânjiți în culori care trag tot spre roşu. Iată nişte luzeri care de când lumea politică trebuie aranjată în stil liber-schimbist şi satelitar(adică pentru risipit voturi) se fac că vor democrație şi sufragiu. Pe locul 6 se află PPDD cu 7.330 de voturi (4,7%)-cu voie de la PSD, pe locul 7 se află PRM cu 3.594 de voturi (2,3%)-frate de sânge politic cu PSD, iar pe locul 8 Partidul Forţa Civică, cu 3.307 voturi (2,1%)-aliat prin spate cu PSD. Pe locul 9 se află PNŢCD, cu 1.144 de voturi (0,98%)-ocupat de agenții de teren ai PSD, iar pe locul 10 este UDMR, care a obţinut 325 de voturi(partener de tras în piept poporul român cu PSD).
  • În mod normal, luna mai ar trebui să fie luna de vârf pentru Galațiul turistic, cel despre care încă se mai vorbeşte prin tot felul de adunături de oameni de administrație. Pe dracu lună de vârf! E mai degrabă luna scârbei de oraş, care pare să fie oraşul pufilor de plop. Vă imaginați un combinație mai împuțită pentru oraşul lui Stan –Vlaicu decât cea de excelență de acum-rahat şi pişat de câine uscat şi pulverizat în atmosferă odată cu tonele de puf de plop? Credeați că va fi campanie de tăiat plopii? Aiurea! Administrația Stan nu a tăiat în tot sezonul nici un plop pufos. Nici măcar în zona şcolilor, a liceelor, a grădinițelor sau a locurilor de trafic intens. Se pregătesc desigur rezervele din care se vor da următoarele tunuri.
  • A trecut 3 ani, nouă luni şi 11 zile de când o denivelare cu intenție lăsată de imbecilii din administrația Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administrația Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoții şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteți domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălțime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacție până terminați mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
  •  Galații au cea mai frumoasă faleză. Aiurea! Cum să fie cea mai frumoasă faleză o mizerire creată de administrațiile nesfârşite pesediste, cu Nicolae Primar şi Florin Popa city manager şi tolerată şi întreținută de de oamenii lui Primar Stan.E suficient să te uiți la sălciile ruină care obturează vederea la Dunăre; este suficient să te uiți la plăcinta numită Panoramic, probabil cea mai urâtă clădire care se poate vedea într-un oraş european şi mai ales la oțetarii care țâşnesc mizerabil din costişa plină de buruieni; sau la jegul de dig rupt şi fisurat invadat de plante spontane şi ai încă odată imaginea jegului de oraş manelizat la extrem de maneliştii de administrație pripăşiți la Primăria Stan.
CroniCariul de serViciu 30 - mai - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg