logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021
  • Pânzarul Moldovenesc este o glumă proastă făcută de fostul preşedinte al CJ Galaţi, Dan Lilion Gogoncea, zice o anumită parte a presei. E o glumă proastă, evident, da tot proastă este şi insinuarea făcută de respectiva parte, cum că Baca cel Mare, Bătrân, Cumplit, Viteaz şi anormal de fericit ar fi gata să mai bage mâna în buzunarul CJ pentru a-i face o bucurie sinistră Înaltului Prea Sfinţit de Ziua Sf. Marii. Oare i s-a făcut poftă ÎPS de a saluta populimea contributoare de pe puntea Pânzarului? Ar merge a priză de sadism comunitar cu ocazia trecerii a 10 ani de la lansarea la apă a Pânzarului? De mers ar merge, dar stă, că nu se poate. Nu se mai poate. Pânzarul este o corabie terminată, putredă, sabotată cu talent de Ciprian Dediu via Asociaţia Institutul de Dezvoltare Durabilă a Dunării, cu constănţeanul Haralambie Beizadea preşedinte onorific. Nava este pe o ruşine de cavalet metalic, cu filele scoase, cu chila putredă, fără literele de alamă de la nume şi cu catargul ovalizat de atâta şedere în doar două puncte şi fără husa de protecţie. Ce mai poate fi făcut cu el? Poate doar să fie prima piesă din Muzeul Navigaţiei Fluviale, care ar putea fi chiar sala de bal de la Palatul Navigaţiei. Dar asta este deja o revoluţie în gândirea imbecilă de la Primăria Stan şi de la Consiliul Judeţului Baca, şi întrece orice limită.
  •  Mi-ar fi ruşine să fiu Primarul Municipiului Galaţi numai dintr-un singur considerent (dar sunt mii de considerente, e loc de-un serial): calea de acces a unei jumătăţi de oraş către Dunăre este str Cloşca (imbecilă denumire, ce reprezintă Cloşca pentru istoria Galaţilor?), adică un drum uitat de zeci de ani să fie băgat pe listele de reparaţii. Este o stradă de prioritate zero, pe acolo circulă enorm de mulţi oameni, fie pentru interes la bac, fie pentru a ajunge de plăcere la o plimbărică la malul Dunării. Și ce fel este strada? Facem un serviciu pentru mangafalele din jurul Primarului Stan, care nu merg pe jos, ci numai cu gipanele (aceste specimene ar fi în stare să şi doarmă în gipane) şi îi facem un raport de stare: strada Cloşca are trotuarele ferfeniţă, sunt ca nişte raşpile de balast pentru încălţămintea contribuabilului, are sute de gropi sau denivelări, aproape toţi copacii îţi scot ochii, ţevile ruginite ale lui Pâslaru agresează pietonul, mai ales la întâlnirea a doi pietoni, care nu au loc să treacă simultan, sunt infectate de căcat de câine şi de clei de corcoduşe şi nu au rezolvate trecerile pentru biciclete sau invalizi. Suplimentar, special pentru trecători şi turişti imprudenţi, se serveşte căcat şi pişat uman fiert de căldura lui iulie în toaletele de fibră de sticlă puse chiar la intrarea în Parcul Coposu/Durbacă. Adică exact acolo unde încurcă şi brutalizează cel mai mult.
  •  Important de la Apă-Canal! Ceva despre servicii mai bune, despre tăierea cantităţii de apă pluvială (că va fi secetă), sau cu reducerea preţului la apă canalizată (cum dracu să fie 100% apă canalizată, apa se duce la flori, o beau animalele, o ia femeia de serviciu şi spală scara, apoi o aruncă pe trotuarul din faţa blocului etc.)? Nuuu, nimic din toate astea. Apă-Canal Gelu Stan şi Niţă Podaru ştiu doar atât-apa se scumpeşte! Deci, din data de 1. 07. 2014, se va majora tariful la apă potabilă şi canalizare, în baza avizului ANRSC nr. 212564 din 11. 06. 2014 şi a hotărârii ADI nr. 74/2014. Dar CL a hotărât ceva? Sau nu mai este nevoie şi de CL? Atunci de ce mai alegem fantome de consilieri? Ca să aibă majorităţi fantoma de primar Stan? Niţă Podaru şi Gelu Stan-demisiaaaa!
  •  Au trecut 3 ani, 10 luni şi 21 zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie până terminaţi mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
CroniCariul de serViciu 19 - iulie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...