logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022
  • Valsul Valurile Dunării s-a născut la Galaţi, dar se prea poate să devină imn/brand/simbol pentru Brăila sau Giurgiu. Cum dracu să se întâmple asta? Uite-aşa, prin preocuparea de promovare şi implementare a acestui cântec magnific de către Primăriile din Brăila şi Giurgiu, şi prin sictirismul oficial al găştilor de golani din Primăria Stan. Domn Primar Stan, ştiaţi că Iosif Ivanovici a avut casa la piaţa care n-are acest nume de la Trei Star (imbecilă denumire!) şi pentru care n-aţi făcut nici măcar banalul gest de a planta pe blocul din colţ o placă cu numele pieţei? Sau îi lăsaţi patentul lui Cătălin Negoiţă, care şi el se angajează la treaba asta de când a fost pus de PDL politruc la Cultură? Încercaţi, nu doare şi este şi ieftin, aproape cât una din miile de pocnitori pe care le-aţi pocnit de Ziua Dunării.
  • Aţi văzut cât de mult ne cârâie ziua-şi mai ales noaptea-pescăruşii? Sunt mai răi decât câinii. Solicităm public să se dea HCL, de eutanasiat pescăruşii de la bloc, că nu se mai poate odihni omul muncii. Şi hai, faceţi repede un padoc cu plasă deasupra, că oricum le daţi plasă contribuabililor dacă se va institui şi taxa de pescăruş. Şi anunţaţi-o şi pe Corina Grigore, să-şi tragă repede asociaţie. Care te bagi cu 2% să-l ajuţi pe Pescăruş de tip Lăbuş?
  • Nu vin turiştii la Galaţi, deci e alertă generală, dar nu cine ştie ce. Se agită lumea din presă să facă senzaţie, să şocheze, să surprindă, dar nu iese mare brânză. Iese doar încă o citare a unui personaj sinistru pentru Primăria Stan, care vorbeşte , dar care nu spune nimic. E vorba de purtătorul de cuvânt Ema Turcu, care în general spune nişte platitudini, de ţie silă să o mai întrebi ceva. Vasăzică, agenţii de turism şi-au stabilit nişte zone de atracţie, dar nu pot să le lege între ele printr-o infrastructură turistică, deoarece la Primărie se bata apa în piuă, şi la Cabinetul 1 şi la restul cabinetelor. Demo cu ce zice Ema cuvintelor fără sare şi piper: „Într-adevăr Galaţiul nu a atras prea mulţi turişti în ultimul an şi asta pentru că nu sunt prea multe lucruri atractive în oraş. Noi ne străduim să îmbunătăţim infrastructura pentru că este una din chestiunile importante, care poate atrage turişti”. Aţi văzut, Ema spune ceea ce este constatat deja, nu ceea ce va face Primăria stăpânului Stan. Şi dacă nu spune nimic, normal că te întrebi: pentru ce ia atâta bănet Ema Turcu?
  • Şi acum senzaţional cu pontonul APDM, zis terminalul de pasageri Schengen. Este ponton făcut cu bani UE, finalizat în 2010, are toate amenajările, dotările şi utilităţile necesare efectuării controlului trecerii frontierei, conform reglementărilor UE, dar nu este operabil, pentru că – spun jurnaliştii de suprafaţă – el va fi funcţional abia în momentul în care România va fi acceptată în Spaţiul Schengen. Ha, ha, ha, ce hazlie e jurnalistica! Să facem, totuşi, jurnalistică cu pescaj mare: nu va fi operabil nici după, pentru simplul motiv că a fost făcut după un proiect imbecil, expirat, care nu suportă acostarea navelor de croazieră cu o lungime mai mare de. Şi toate navele care trec pe lângă Galaţi sunt mult mai lungi decât atât. Ha, ha, ha, ha şi hop ş-aşa, tot pe loc să răsară busuioc!
CroniCariul de SerViciu 25 - iulie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...