logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021
  • Primarul trece la UNPR? E normal pentru un fotbalist care a devenit primar, ce dracu. Păi nu era Stan regele transferurilor? Acum este doar un soi de fotbalist de administraţie care se crede arbitru, ce a prins PNL în ofsaid. Chestia e că fluierul e la băieţii cu galoane de uneperist, de teapa lui Chebac, mari amatori de mită (a se citi sinecuri politice, în fond, ce mi-e sinecurist, ce mi-e securist…). Gata, avem încă un traseist, şi cu experienţă, dacă numărăm experimentele lui Stan cu Partidul Verde şi cu PIN.
  • Se pune de noi plesneli de campanie electorală, cu amnistia temporară a migratorilor politici, care după legea justă ce oprea traseismul în zona locală, îşi pierdeau mandatul. Acum legea nu mai este valabilă, căci Tonta şi dRagnea au interese. Dr are interese în migraţia zoilor politice şi ambasadaamericană?
  • Are, că dă comunicate. Iată unul! ”Am auzit argumente pro şi contra ordonanţei propuse cu privire la aleşii locali. Suntem îngrijoraţi în legătură cu momentul ales. Ne-am exprimat în trecut îngrijorarea privind legiferarea unor chestiuni complexe prin ordonanţe de urgenţă şi credem că măsurile de acest fel ar trebui discutate în cadrul unui proces legislativ deschis şi transparent care permite organizarea unei dezbateri la care să poată participa liber toate partidele politice, societatea civilă şi toate părţile interesate.”
  •  Hopa, cine vine la cursa pentru preşedintele României? Chiar regele falsurilor cu voturi pentru realegerea ca jupân a lui Băsu, William Brînză. Tocmai a capturat pentru interesul hăulitorilor băsişti şi PER-ul, după ce Coaliţia băsistă a făcut harcea- parcea şi PNŢCD, şi Forţa Civică şi partidul funiilor de usturoi şi multe alte partiduleţe liber schimbiste care au rostul să devieze voturile de la rostul lor.  Partidul Ecologist Roman (PER)  a anuntat oficial că William Brînză va fi candidat la alegerile prezidenţiale. ”Dl William Brînză va face tandem cu propunerea PER la postul de Premier, profesorul universitar Mircea Coşea (alt traseist de mare notorietate, abonat la mestecatul banului public), Preşedinte de Onoare al partidului (nu e de râsul lumii să pomeneşti de onoare când eşti în troaca de traseişti de pe centura politicii?). Șeful campaniei prezidenţiale va fi domnul Dănuţ Pop, Preşedintele Partidului Ecologist Român. Mda! Cică noul PER se prezintă în faţa cetăţenilor ca un partid de centru. “Suntem convinşi că vom fi în turul doi al prezidenţialelor”, a declarat William Brînză. Cum, până şi brânză va fi la turul doi? Credeam că doar udre, tăriceni, tonţi şi macovele.
  • Au trecut 4 ani, o lună şi 2 zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie până terminaţi mandatul,  dar orşicât, noi numărăm.
CroniCariul de serViciu 5 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...