logoImpact EST nr. 880 - 31.07.2021
  • Nu vă era dor de nişte goange de Primăria Stan cu intersecţia Basarabiei-Coşbuc? E senzaţie, după doi ani de stagnare iresponsabilă a lucrărilor, acestea se fac ceac-pac. De ce au stat pe loc lucrările? Cică experţii au stabilit că şinele erau prea ruginite, şi cum nu se găseau prin România, trebuiau aduse din Polonia? Ne-am uitat şi tare avem senzaţia că şinele gata ruginite au fost luate din Piaţă. Din Piaţa Centrală. Sau de pe Ana Ipătescu.
  • E noapte, străzile sunt pustii, dar ambulanţele şi poliţia aleargă pe străzile goale cu sirenele la maxim. Ce să fie asta, imbecilism sau dobitocie? Am fost de curând în Elveţia, unde sunt enorm de multe maşini pe străzi, şi sirenele nu sună nici ziua. E suficient doar cu semnalele luminoase, toată lumea se dă la o parte electrocutată parcă. Să fie de fapt doar încă o golănie ordinară, preferată de mulţii târtani de asfalt priponiţi în salvări sau în dubele poliţiei? Vă amintim de circulaţia fără semafor din intersecţia de la Gh. Doja – se circulă perfect şi fără busculade. Cine-i opreşte pe scandalagii-terorişti de noapte?
  • Cazul mafiei permiselor auto a ajuns în presa naţională (Antena 3), dar foarte puţin. Cam un sfert de oră, la Sinteza Zilei, la propunerea Danei Grecu. Era de aşteptat ca presa centrală să lovească puternic în mafia protejată de Kovesi, Papici şi tot neamul lor de pitici şi pitulaţi în structurile de forţă ale judeţenei de partid. A lovit, dar numai atât cât să introducă în scenă şi cazul procurorului Paula Tănase, ce a devenit ea însăşi o victimă a Mafiei din Parchete, Poliţie şi Justiţie. N-o fi cazul să se activeze şi un program de protecţie a procurorilor tineri şi integri, de presiunile Mafiei Parchetelor? Ce părere vă bagaţi, doamna Negraia?
  • Încă un accident se întâmplă în intersecţia morţii de la Şendreni. Este iarăşi o situaţie de adâncă imbecilitate, care se cultivă cu obstinaţie în România. Deşi accidentele curg, aranjarea în triunghi a intersecţiei rămâne, favorizând parcă marele accident cu mulţi morţi, care se va întâmpla inevitabil. Dispunerea drăcească de la Şendreni n-a fost mereu aşa, era altfel, ieşirea/intrarea se făcea la 45 de grade decât acum, cu bandă de rezervă, şi toată lumea putea să vadă pe toată lumea. Există şi o altă rezolvare, simplă, de girat în jurul benzinăriei, care rămâne pe insulă. Da, dar ”hai să lăsăm pe mâine!” sau ”se poate şi altfel, dar merge şi aşa!”, sunt reflexe care greu pot fi corectate, inclusiv la Drumuri Naţionale. Despre CJ şi Drumuri, ca despre morţi, odihnească-se în liniştea serialului Sulycă Magnificul!
  • Ha, ha, ce poante sinistre face Marele Dobre. Referindu-se la primarul traseist Marius Stan, pe care cu adâncă graţie şi evlavie l-a pupat cândva în cur să salveze Peneleul de Galaţi, Dobre face acum cinisme de rahat, pentru impresionarea derbedeilor politruci. Întrebat dacă a discutat cu Marius Stan pentru a clarifica dacă Stan mai este sau nu membru PNL, preşedintele PNL Galaţi, Victor Dobre, a declarat că Stan nu prea stă la discuţii cu el. Dar fincă Stan s-a tras lângă Chebac (alt traseist notoriu), Dobre face pe prevenitorul şi pe ironicul: ”Atenţie, băi, Chebac, trădătorul Stan dă pe neaşteptate la gioale. Fii îngrijorat!!”
CroniCariul de serViciu 12 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...