logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021
  • Dacă mâine ar apare un partid cu un lider care te cheamă să vii la lupta cea mare a radicalismului, contra tăierii pădurilor, a jefuirii mineralelor de subsol, a ţiganizării României şi a umilinţei de a fi plătit cu salariu de sclav de Europa, nu ai răspunde? Nu ai simţi că eşti tânăr, că ai instinct de român şi că ţara te vrea şi atât? Sunt acestea extremisme? Dacă da, atunci fii extremist şi voteză pentru asta! Dar grăbeşte-te, căci eu, cel cu mulţi ani la activ şi cu aşteptările de generaţie de sacrificiu pe sfârşite simt că mi se urcă şi rasismul la cap, nu numai extremismul.
  • Ce mai spune Marius Stan când nu gândeşte că munceşte? Spune că nu face nimic din ce ar trebui, pentru că nu vrea să se încarce negativ. Oare pentru asta s-a ales, ca să nu se încarce el negativ? Sau s-a ales ca să descarce bugetul? Parcă varianta asta e mai aproape de adevăr. Hai, marş la vot!
  • „Nu mi-am mai schimbat periuţa de mult, dar eu le opăresc şi sunt proaspete tot timpul”, a declarat o doamnă din Galaţi. Ei, vedeţi de ce Covurluiul rămâne ce este şi chiar mai mult decât atât? Asta s-a întâmplat la a doua ediţie a caravanei “Rabla pentru Periuţa Ta” 2014. Nu e mişto cum sună? Nu ne face de râsul lumii bune? Asta ne mai lipsea, rabla periuţelor de dinţi, făcută de alţii pentru ca tu să ai periuţă nouă de dinţi şi să nu-ţi mai pută gura. Sună bine şi bilanţul:10.000 de periuţe de dinţi schimbate în Caravana “Rabla pentru Periuţa Ta”;peste 100 de kilograme de periuţe uzate colectate în 7 oraşe; în schimbul lor, au fost distribuite gratuit peste 10.000 de periuţe precum şi cupoane de reducere de până la 50% pentru 4 tipuri de paste de dinţi, din gamele Aquafresh®, Aquafresh Kids®, Sensodyne® sau Paradontax®. Avem şi record. La Galaţi s-a stabilit recordul pentru cea mai scurtă, dar eficientă vizită- la ora 14:00 se epuizase stocul de periuţe de dinţi. Cine să fi fost ăia? Ăi de la urban, care îşi schimbă periuţa odată la doi ani, sau ăi de la rural, care schimbă la 10 ani?
  • Deci, ăăă, ce şpârlă a pus la cale Mircea Rusu, poliţistul-fotomodel din Tecuci? Aaa, una mişto, care te face să crezi că judecăreala şi procurăreala e un marafet, care pune de o chestie socoteală de două parale despre cum se ratează ideea de seriozitate şi onestitate care ne defineşte ca naţiune. Deci, comisarul Mircea Rusu a fost lăsat în libertate şi de cea de-a doua instanţă de judecată. Carevasăzică, ce zice DNA că e abuz în serviciu, Curtea de Apel zice că e lege în exces. În fond, ce chestie a comis Mircea Rusu ? Doar le-a ordonat verbal subalternilor săi Viorel Andrei şi Lucian Dobri să-l însoţească pe un amic al său la bancă. De fapt, zic procurorii, acesta le-a dat, prin intermediul unui nepot, o  ţeapă de peste 60.000 de lei unor administratori de firmă care doreau să cumpere ţeavă de la el. După ce aceştia au semnat cecul, cei doi poliţişti au intrat în bancă şi sub pretextul că-l arestează pe nepot, l-au luat de sub nasul celor doi, care au rămas şi fără bani, şi fără marfă. Un fleac, nu ? Deci, băi naşparliilor de subalterni, hai, marş la control judiciar, iar şeful Mircea Rusu să execute oleacă de plimbărică de relaxare!
  • A fost Adunare Generală la 761, dar nici unul dintre şmecherii de Primărie n-a spus stop pentru Asociaţia Pătraşcu şi Palade. Adică să stopeze evaziunea cu chitanţe fiscale copiate în serie. Pe ce baza încasează ei, cu ce chitanţe plătesc? Tot cu alea copiate la xerox? Sau astfel de fonfleuri sunt prea fine pentru a fi percepute pe axa Chiru-Petcu de la Primărie?
CroniCariul de serViciu 1 - noiembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...