logoImpact EST nr. 860 - 07.03.2021
  • Întrebare pentru toţi românii: Câţi au realizat semnificaţia din cuvintele: „Ne-am luat ţara înapoi”???!!!!! Până mai gândiţi când munciţi, ia citiţi nişte rezultate de vot. Biroul Electoral Judeţean Galaţi a centralizat rezultatele alegerilor prezidenţiale din cele 436 de secţii de votare organizate pe teritoriul judeţului nostru. Victor Ponta, candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, a obţinut, la Galaţi, 162.011 voturi, adică 54,02 la sută din sufragii. Klaus Iohannis, candidalul Alianţei Creştin-Liberale PNL-PDL, a fost votat de 137.896 de cetăţeni, reprezentând 45,97 la sută din voturile valabil exprimate în judeţul Galaţi. 4.900 de alegători şi-au anulat votul. Conform BEJ Galaţi, la scrutinul decisiv al alegerilor prezidenţiale au votat 304.807 de persoane. Prezenţa la vot a fost de 58,37 la sută. La nivel naţional, rezultatele centralizate de Biroul Electoral Central din peste 76 la sută din secţiile de votare indică un scor de 54,81 la sută în favoarea lui Klaus Iohannis, şi de 45,18 la sută pentru Victor Ponta, în condiţiile unei prezenţe la vot de peste 62 la sută.
  • Papagalul de onoare ceauşistă , fosilizat pe funcţii, Teodoer Meleşcanu, şi-a dat demisia din funcţia de Ministru de Externe. Dar Ponta, când?
  • Gălăţenilor le-a fost dat să suporte încă o oroare a politicii , practic cel mai ridicol marş al alianţelor care distrug şi ţin în subdezvoltare Galaţii de 25 de ani. Sunt păreri cum că cei de la PSD Galaţi au vrut să îşi încordeze muşchii, să îi descurajeze pe ceilalţi gălăţeni să mai meargă duminică la vot. De fapt a fost un recital al şulfărelii, al dispreţului, al prostelii, o defilare ale celor mai sinistre personaje politice din menajeria politică de Galaţi. Este cauza pentru care gălăţenii l-au votat pe Iohannis. Cum altfel să votezi când vezi cât de mare este dispreţul pesedist? Exemple? Florin Pâslaru(deputat), Marius Mărgărit, Ionuţ Pucheanu (director la Ecosal), Ilie Zanfir (director la Biblioteca V.A. Urechia) şi Florin Popa (viceprimar), Gheorghe Saghian(senator), şi la sfârşit, dar nu neapărat la urma turmei, chiar cele două eminenţe cenuşii care trag foloasele din prăbuşirea completă a municipiului-Dan Nica şi Viorel Ştefan. Şi ca o încununare a falimentului, irefutabilul preş de judeţ, Baca.
  • Cea mai tare ştire a ultimelor luni de impostură de administraţie de Galaţi. Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi pune la dispoziţie – contra unei taxe convenabile, negociabilă – sala de spectacole. Vasăzică, e disperare mare la Casa lui Manole Ovidiu, care a ajuns într-un hal de scorojeală de te umflă plânsul când te opreşti din râs. Îi cade marmura şi Primăria Stan se uită cum cea mai importantă instituţie pentru spectacole, serbări, întâlniri, şedinţe, sesiuni de comunicare, workshopuri, dezbateri, concursuri, sesiuni de training, mese rotunde, expozitii, receptii, s.a.se duce pe copcile financiare ale Noului Galaţi. Hai, măi organizatorilor, scoateţi mărunţişul la interval! Ia oferta, neamuleee! Avem facilităţi:  sală modernă- aer conditionat / căldură(hopa!)-  servicii de curăţenie-  personal tehnic– la cerere- bar – in foaier-  sonorizare / lumini – la cerere-  promovare media – la cerere- prezentator eveniment – la cerere- cofee break (apa, cafea, saleuri, alune) – la cerere- parcare (la ambele intrari in institutie) Tarifele nu includ TVA şi pot fi usor negociabile, in funcţie de numărul de ore / zile dorit.Vă mulţumim şi vă aşteptam! Director   Ec. Ovidiu Ioan MANOLE
CroniCarii de rumeguş 20 - noiembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Acţiunile Galfinban

Din lecturarea site-ului BVB am aflat că la o societate ...

Campania electorală

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare ...

Îndoielile nu pot f

Un muzician, un actor, un preot, un medic. Voci contra ...