logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021
  • Gata, s-a rezolvat şi furtuna într-un pahar de şpriţ iscată de ifosele de campanie ale lui Doruleţ Resmeriţă! Ieri albă, azi neagră, băi nene! Curtea de Apel Galaţi, în complet de trei judecători celebri şi vestiţi-Ioan Apostu, George Popa şi Mariana Baban- au rezolvat ceac, pac, contestaţia făcută de şi mai celebrul sparge gheţa al politicii, Florin Pâslaru. Deci, se poa, Florin Fermecătorul va intra la interes, adică la candidat la Parlament. Scrie presa că Pâslaru nu are coloană vertebrală, nu are cuvînt, nu are onoare, nu se pricepe la nimic concret, este chitit pe căpătuială şi nu are ruşine de nimeni şi nimic, că minte cum respiră şi trage în piept doar duhoare banilor mulţi şi a jefuitului de la stat, că stă la tiră şi trage ţepe statului, fiind deja la  a patra suveică cu impozite neplătite şcl. Scrie degeaba, fraierul român nu citeşte presă. Se uită doar la tv, şi tv-ul e a lui Pâslaru.
  • Mirela Praisler rămâne candidatul de profesie pentru situaţiile în care nu e nimic de câştigat. E chiar situaţia de la ARD de Galaţi, băgat la plesneală de mahării de la centru, pe gâtul celor de la Forţa Civică. Cum e să candidezi pentru un partid în care nici nu te-ai înscris, naiba ştie! Dar ce să ne mai mirăm de chestia asta cât timp Partidul Poporului comandat de Băsu lui DDD e plin de ciocoi şi ciocoaice refuzate de PDL?
  • Ce bine e să te pricepi la sifonat banu public cu artă. Avem o adevărată cultură în acest sens. Demonstaraţia o face cuplul de tristă amintire Sergiu Dumitrescu-Mariana Buruiană, aciuat la aceeaşi masă de curând. Staţi, nu e masa de la care au clocit tunul de 110 000 de  euro, ăla cu răchităria. E altă masă, e vorba de alt tun, unul mai mititel, de doar 49 000 de euro, dar la fel de pocnitor. Cică au pus de o broşură destinată consemnării vieţii celor zece etnii reprezentate în judeţul nostru,  de o lansare  la Sala Artelor a Centrului Cultural „Dunărea de Jos” şi chiar de o reparaţie de pod la centrul Cultural. Sigur, nu a lipsit şi una vâjâială de documentare  în Grecia, cu filmări de mare impact. Hopa, am spus impact? Doar n-o fi impactul acela din intersecţie, cu Nubira Centrului?
  • Vreţi sau nu o termocentrală în Zona Liberă? Nu vrem, normal, pentru că vor muri prematur anual 40 de persoane. Pentru că nu vor fi create decât câteva locuri de muncă; că statul va lua doar praful de cărbune de pe tobele pe care le bat astăzi promotorii proiectului. Hai, mergeţi la vot, că cică va fi referendum pe chestia asta. Da, dar va fi degeaba, că trebuie şi cvorum, şi nu suntem în stare de aşa ceva.
  • Au trecut  7 ani, 10 luni şi 26 zile de când am semnalat administratorului blocului Cristal, salariat al Prefecturii Bocăneanu, că tot spatele blocului plin de instituţii publice deconcentrate este invadat de bălării-oţetari, corcoduşi, duzi şi gladiţă-şi că burlanele sparte varsă apa pe pereţi. Şi că nu există punct de colectare a gunoaielor. Şi nici parcare sau un simulacru de parcare pentru zecile de instituţii care hălăduiesc în bloc. Şi că nu mai există trotuare. Evident, am scris degeaba, dar continuăm, pentru că asta este misiunea ziaristului găozar în regimul Băsescu (cu prefecţi politruci şi cu Prefectura organizaţie de partid de zonă) -să scrie fără rost.
CroniCariul de serViciu 1 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...