logoImpact EST nr. 850 - 01.12.2020
logo

logo

Într-un ziar local apare un articol publicitar în care candidatul penele numărul 1 pentru meseria de deputat, un anume Georgică Gigolo, minte cu neruşinare, încă din titlu: „Datorită lui G…S…gălăţenii se pot pensiona cu doi ani mai devreme”!
Apoi, nu aflăm că el minte de stinge, ci că „a rămas acelaşi om modest şi altruist” şi că îl poţi „întâlni pe stradă şi în parc, dar şi la piaţă sau biserică”. În nici un caz că minte şi că practică furtul intelectual, prin care îşi însuşeşte amendamentul la legea pensiei, prin care şi gălăţenii şi cei care locuiesc pe o rază de opt kilometri se pot pensiona mai devreme cu doi ani, din cauză că au locuit cel puţin 30 de ani într-o zonă extrem de poluată. Deci, este vineri, 6 noiembrie, 2020, când Georgică lansează această fumigenă în piaţa publică şi la biserică. Doar că istoria recentă consemnează în Impact-est din 4 septembrie, 2020, următoarele: „Iată că miercuri, 26 august, deputatul Victor-Paul Dobre a pus capăt acestui tri-deceniu de ticăloşii, implementâdu-şi amendamentul prin care a modificat alineatul 5 din Legea nr. 263/2010, privind sitemul unitar de pensii publice”.
În acest mod Galaţiul a fost inclus alături de alte 45 de localităţi ai căror locuitori beneficiază prin lege de pensionarea anticipată cu doi ani, fără să fie penalizaţi, conform alineatului 4 din Legea nr. 263/2010. Iată şi motivaţia care a stat la baza amendamentului adus la lege de către deputatul V.P. Dobre: „Conform studiilor realizare la nivel naţional, oraşul Galaţi era în topul celor mai poluate oraşe din România. Acest lucru, este din cauza instalaţiilor de la fostul Combinat Siderurgic Galaţi, care evacuau în atmosferă aproximativ 15 tone de praf zilnic”.
L-am contactat telefonic, vineri, 6 noiembrie pe autorul amendamentului şi i-am citat din însuşirile de hoţ ale tânărului preşedinte de judeţeană a partidului lor. Deputatul exclus din liste de acelaşi sinistru mincinos şi hoţ a replicat sec: „MINTE CU NERUŞINARE. VOI PREGĂTI O REPLICĂ PE MĂSURA GRAVITĂŢII FAPTEI!!”

Gelu CIORICI 13 - noiembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...