http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST nr. 912 - 21.05.2022

Stafia lui Marius Stan a început să bântuie din nou prin Galaţi, după ce s-a zvonit şi adeverit că omul nu mai are minte şi s-a hotărât să candideze din nou la funcţia de PRIMAR. Dar aşa-i când te mănâncă-n cur şi n-ai ce face, gândindu-te la purcoaiele de bani care-ţi treceau prin mâini şi al căror miros persistă şi acum în mâinile hulpave ale lui Stan. Adică omul mai vrea Primar după ce Podul peste Dunăre e o certitudine, încercând să mai cheltuie milioane de euroi cu parandărat pentru ideea lui bolnavă cu subtraversarea Dunării. Care sunt resorturile sinucigaşe ce l-au determinat să ia o astfel de hotărâre tembelă, în realitate fără nici un sorţi de izbândă, numai el ştie. Ori i-a luat Dumnezeu minţile, ori s-a apucat de băut, ori are viziuni ca Petrache Lupu la Maglavit sau poate mai vrea a nu ştiu câta nevastă nouă, la o Primărie nouă, cu un Primar nou, în persoana lui, a lui Marius Stan.
Ţineţi-vă bine, dragi cititori, cică această candidatură a lui Stan se va face, spun sursele noastre din partea Partidului Moldovenilor, lucru pentru care sâmbătă la ora 12.00, Adunarea Acţionarilor de la „Petrolul” Ploieşti, i-a dat un şut în cur şi l-a dat afară din Preşedinte de club de fotbal. Acum, unii dintre aceştia cu bârfa, analizele politice realizate la o partidă de table, spun că de fapt totul este o mare ŞMECHEREALĂ, de manipulare şi prostire a poporului votant, MARIUS STAN asumându-şi în fapt rolul de IEPURE în alegeri. Că de fapt omul realizează că nu mai e ca pe vremea lui când a candidat pe alianţa dintre pe-se-de şi liberali (USL), atunci când, dacă ar fi candidat Ghiţă (reprezentat cu un cap de porc pe afişele electorale), tot ar fi ieşit Primar. Cică ar fi nişte jocuri de glezne, nişte legături absconse, nişte interese de la nişte împărţeli, o anume fraţietate acoperită cu grijă şi că de fapt prin această candidatură, va fi ajutat în fapt PUCHEANU.
Da, există o logică, adică un câştig, se vor rupe voturi de undeva şi de unde poate Stan să ia voturi? Păi, de unde? decât de la dreapta, că de la stânga nu va lua nici măcar unul, să ne fie foarte clar.
Tare, nu? au început jocurile. Vom fi cu ochii cât cepele pe voi băieţi, şi o să informăm cititorii la timp şi în mod corect.

Obiectiv 17 - ianuarie - 2020

3 Responses so far.

 1. George spune:

  Aut trebuia şi de la Oţelul de mult, nu trebuia să facă escrocheria care a făcut-o.
  Blestemat va fi de toţi suporterii gălăţeni pînă va intra în mormînt pentru ce a făcut acestui oraş.

 2. Andra spune:

  Acest individ, pentru cei care nu ştiu, îşi doreşte să candideze din nou la Primăria Galaţi.
  Mai există bun simţ în ţara asta?

 3. Sergiu Moldovan spune:

  Bine punctat Iiiiepurasul lui PUCHIANU, ce a ajuns mare folbaliator, copil de mingi !!!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

De prin piaţa centr

Ştie cineva cam cât de bine mă simt când văd ...

Sesizare penală pen

Despre degradarea gravă a clădirii Casei Agronomului, situată la intrarea ...

Moldo-gălăţencele

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, ...

Circotecă la şedin

În urmă cu două săptămâni a avut loc şedinţa de ...