http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST nr. 912 - 21.05.2022

• Când cineva musai trebuie să se interneze în spital, obligatoriu să aibă la el o cantitate grozav de mare de lămâi. Asta pentru că, începând de la femeile de serviciu – sau infirmiere, cum li se mai spune – şi până la cadrele medicale cu studii superioare, toată lumea suferă de o greaţă maximă. Cât despre încetineala cu care acţionează şi se deplasează, să nu mai vorbim. Bine că au salarii ca afară.
• Poliţia locală face ce ştie ea mai bine! Adică tot ce (nu) făcea şi până acum, dar mai în silă. Mă abţin să-i zic scârbă. Cum ar fi normal. Cum e mai bine să-i spunem, domnule primar?
• Trotuarele şi benzile de circulaţie în continuare sunt pe post de parcări în plină activitate. Nefiind prima dată când atenţionăm pe aleşii noştri de primă mărire, şi constatând că nimeni nu mişcă un deget pentru normalizarea situaţiei, nu putem decât să credem că gândesc despre noi, următoarele: Dă-i naibii de boi pe ăştia nu-i mulţumeşti niciodată. Problema cu boi, proşti ş.c.l. până la urmă este reală. Doar noi punem votul în urnă.
• Ar mai fi imperios necesar ca domnul primar Pucheanu Ionuţ să vină cu câteva explicaţii – plauzibile, bineînţeles – cu privire la cel puţin două lucruri extrem de importante într-un oraş de anvengura Galaţiului şi anume:
1. Cum se explică faptul că un oraş de mari dimensiuni pe harta ţării cum este Galaţiul, care, paradoxal, este înconjurat de ape, atât curgătoare şi locuri şi bălţi, şi etc., să nu aibă o plajă civilizat amenajată, măcar ca la Valea Mărului, de sunt nevoiţi cetăţenii oraşului să facă băi de soare prin tot felul de parcuri şi părculeţe prăpădite, alături de câinii vagabonzi?
2. Cum se explică, sau dacă poate exista o astfel de explicaţie că fotbalul la nivelul oraşului, mă refer la fotbalul de performanţă, lipseşte cu desăvârşire, pentru că, după cum se ştie, această activitate sportivă este indispensabilă într-o societate cât de cât civilizată. Dacă poate domnul primar să ne lămurească cum de nişte prăpădite de orăşele precum Chiajna, Voluntari, sau o comună precum Clinceni, îşi permit echipe în Liga 1 iar Galaţiul, nu! Poate primarul nostru ales să ne dumirească, pentru că în mod sigur domnia-sa mai doreşte şi alte mandate în fotoliul acela confortabil. Faptul că pesediştii una spun şi alta fac nu cred că poate ţine loc de explicaţie.

DIP-DIP 19 - iulie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

De prin piaţa centr

Ştie cineva cam cât de bine mă simt când văd ...

Sesizare penală pen

Despre degradarea gravă a clădirii Casei Agronomului, situată la intrarea ...

Moldo-gălăţencele

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, ...

Circotecă la şedin

În urmă cu două săptămâni a avut loc şedinţa de ...