logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Un raport alarmant pregătit de Direcţia Generală a Statului Major General al Forţelor Armate Ruse (GRU), care a circulat astăzi la Kremlin, arată că reuniunea de urgenţă care a avut loc sâmbătă dimineaţa la Moscova între preşedintele Putin şi preşedintele francez François Hollande a fost determinată de descoperirea Direcţiei Generale pentru Securitate Externă a Franţei (DGSE) a unei „La terreur spectaculaire” planificată de către regimul Obama. Redăm, în continuare, indicii din acest raport, care ne-a atras atenţia prin rigurozitatea documentării.

Conform acestui raport, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 6 decembrie, preşedintele Hollande se întorcea din vizita oficială de stat în Kazahstan, atunci când avionul său a solicitat de urgenţă o deviere a traiectoriei de zbor către Aeroportul Internaţional Vnukovo (Moscova), liderul francez „solicitând” să fie întâmpinat de preşedintele Putin după ce va ateriza.

Raportul continuă: după aterizare, Preşedintele Hollande a fost escortat împreună cu aparatul său de securitate către Terminalul 2 Guvernamental, în „camera de siguranţă” care asigură protecţia împotriva supravegherii electronice.

După „sosirea grabnică” a lui Putin şi întâlnirea sa cu omologul francez, analiştii raportului GRU spun că Preşedintele Hollande, „vizibil marcat”, a detaliat modul în care regimul Obama pune la cale organizarea unui steag-fals de proporţii, un masiv atac terorist în care vina ar fi atribuită Rusiei, conform informaţiilor oferite de DGSE.

În continuare, Preşedintele Hollande a prezentat îngrijorarea că Rusia ar fi obligată să răspundă SUA, dar şi-a exprimat şi temerea că Franţa ar putea fi afectată într-un mod catastrofal de un astfel de conflict, drept urmare întâlnirea sa cu Putin având scopul de a se asigura că nu s-ar întâmpla aşa ceva.

Deşi acest raport nu prezintă răspunsul şi asigurările preşedintelui Putin, este de semnalat faptul că el a cerut desfăşurarea imediată a sistemelor S-400 „Triumf”, a rachetelor sol-aer Panţîr-S1 precum şi a staţiei radar Kasta din centrul Moscovei, în această dimineaţă.

La fel de alarmant, mai precizează acest raport, este faptul că avertizarea preşedintelui Hollande a venit la o zi după ce Congresul SUA a adoptat ceea ce este, în esenţă, o declaraţie de război împotriva Federaţiei Ruse.

Această declaraţie de război împotriva Federaţiei Ruse a regimului Obama, cunoscută sub numele de „Rezoluţia Camerei nr. 758” (şi confirmată de GRU), a fost adoptată cu o majoritate covârşitoare, la 5 decembrie, fără cunoştinţa şi/sau consimţământul populaţiei din America. Acest fapt şocant este descris de către Profesorul de Economie de la Universitatea din Ottawa, Michel Chossudovsky, care a declarat: „Acest vot istoric care ar putea afecta vieţile a sute de milioane de oameni din întreaga lume nu a primit, practic, nici o atenţie din partea mass-media. Predomină o tăcere totală a mass-media.”

Raportul GRU mai arată ca fostul Congressman Ron Paul critică această declaraţie de război: „Ieri, Congresul a adoptat ceea ce eu consider a fi unul dintre cele mai grave acte legislative adoptate vreodată. Rezoluţia H. Res. 758 care „condamnă ferm acţiunile Federaţiei Ruse, sub preşedintele Vladimir Putin, care desfăşoară o politică de agresiune împotriva ţărilor vecine vizând dominaţia politică şi economică”. De fapt, este un proiect de lege pe 16 pagini de propagandă de război care i-ar fi făcut chiar şi pe neoconservatori să roşească, dacă aceştia ar fi fost în stare de aşa ceva. De aceea, eu cred că sunt foarte aproape de a obţine ceea ce-şi doresc, de data aceasta cu o miză mult mai mare: să provoace un război cu Rusia, război care ar putea duce la o distrugere totală.”

În ceea ce priveşte motivul pentru care regimul Obama intenţionează să atace Federaţia Rusă, acest aspect a fost prezentat astăzi de adjunctul Ministrului de Externe din Rusia, Serghei Riabkov: „Secretul este că scopul sancţiunilor este acela de a crea condiţiile sociale şi economice pentru a avea loc o schimbare de putere în Rusia”. Acesta a avertizat în continuare: „Nu va fi nici uşor şi nici rapid”.

GRU avertizează: modul în care regimul Obama se pregăteşte pentru acest război poate fi văzut în acţiunile sale de desfăşurări masive de arme şi trupe în Uniunea Europeană despre care chiar experţii NATO au precizat că se intensifică: „Am impulsionat deja prezenţa noastră în zona estică a teritoriului Alianţei. Avem de cinci ori mai multe avioane în aer. Forţele noastre încep un exerciţiu la fiecare două zile. Am crescut şi numărul de nave prezente în Marea Baltică şi Marea Neagră.”

Deşi marea majoritate a americanilor nu are nicio idee despre catastrofa care va urma războiului pe care regimul Obama este gata să-l declare Rusiei, nu acelaşi lucru se poate spune despre cei peste 120 de militari de rang înalt, figuri politice şi diplomatice din întreaga lume care au avertizat săptămâna trecută la Conferinţa de la Viena asupra efectelor de coşmar, la nivelul întregii omeniri, ale unui război nuclear pe cale de declanşare.

În urma unui război nuclear, soarta americanilor de condiţie medie va fi sumbră… asta nu este însă valabil şi pentru elite. Conform unui raport detaliat prezentat în această săptămână, se prezintă dovezile existenţei masivelor buncăre subterane pentru protecţia elitelor.

Sorcha Faal (8 decembrie 2014) 24 - decembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...