logoImpact EST nr. 855 - 26.01.2021

În zilele de 11.02.2015 şi 13.02.2015, în prezenţa a peste o sută de fermieri din judeţul Galaţi, au avut loc, în sala de conferinţe a hotelului VEGA, două simpozioane pe teme de agricultură.

Miercuri, 11.02.2015, firma „SYNGENTA” şi-a expus în faţa celor prezenţi printr-o comunicare tehnică şi de marketing într-un format gen studio de televiziune, produsele pe care compania le are în portofoliu, şi anume, seminţe de porumb, floarea – soarelui, cereale, rapiţă, legume. De asemenea, reprezentantul companiei SYNGENTA a venit cu precizări tehnice.

Exemplu: factori abiotici şi biotici, cum ar fi: apa, căldura, îngrăşămintea, temperatura, perioada optimă de însămânţare, recoltare etc, pentru obţinerea de producţii mari. Acelaşi lucru s-a petrecut şi în data de 13.02.2015, când protagoniste au fost companiile CAUSSADES SEMENCES GENETIC şi renumita firmă BAYER.

Grupul CAUSSADES SEMENCES a punctat dorinţa de consolidare a departamentelor companiei, şi anume: cercetare, dezvoltare, producere şi condiţionare, comercial, marketing. Plus categorii de seminţe foarte performante.

În acelaşi ton, reprezentanţii firmei BAYER, renumită de altfel în toată lumea, şi-au prezentat diversitatea seminţelor, a categoriilor de îngrăşăminte, ierbicide, insecticide etc.

S-au punctat şi anumite recomandări de folosire optimă asupra tratamentelor la plante contra bolilor şi dăunătorilor acestora.

Şi totul a decurs într-un dialog activ cu fermierii din sală, care erau extrem de interesaţi de noutăţile expuse de către cele trei firme.

În curând, saptamânalul Impact-est va conţine suplimentul de forţă, AGRRICULTURA ne scoate din foame prin SATUL la putere de STAT.

Ioan Dan Pintilie 21 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...