logoImpact EST nr. 844 - 28.10.2020

Da, luni 7 iulie, anul de greaţă 2014, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi, la ora 13,45, la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, asistenta Nela Nistor vindea brânză. Vă daţi seama, oameni buni contribuabili, în ce hal a ajuns această instituţie de sănătate publică în care domină mizeria, şpăgăreala, precaritatea sanitară de cazare şi masă, spitalul fiind dominat de câinii celor care controlează din umbră tot ce mişcă pe aici? Cum, mă, tu asistentă de ATI, pe motiv că eşti pupătoarea lui Bulă, să-ţi permiţi să faci comerţ cu brânza produsă de bărbată-tu, care-i cioban la Tudor Vladimirescu?!

Sigur că nu e prima dată când asistenta Nela Nistor transformă sala 6 – postoperator – a ATI, în piaţă de brânzeturi, atâta timp cât dr. Mihaela Debita abia pridideşte să-şi numere leafa de circa 10.000 de lei noi, în timp ce un medic primar specialist încasează un salariu de circa 3000 de lei.

Părăsiţi zona publică, neruşinaţilor, căci aţi făcut de râs profesia şi actul de sănătate din acest spital finanţat din bani publici!

(Grigore Corbu) 11 - iulie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Două inculpate au f

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul ...

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...