logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Devine din ce în ce mai evident că Mariana Rarinca, pensionara care a denunţat-o pe magistratul gălăţean Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, este o victimă a unei greşite şi excesive solidarităţi de breaslă.

Procurorii de caz din DNA, Iuliana Păncescu şi Carmen Damian sunt acuzaţi de Mariana Rarinca, pensionara care a „mâncat” pe nedrept 191 de zile de arest, că s-au folosit de înalta egidă a instituţiei pentru a trage cu tunul într-o biată vrabie, chit că acest presupus caz de şantaj asupra preşedintelui ÎCCJ nu era de competenţa instituţiei.

Ne solidarizăm cu acest caz şi o rugăm pe Mariana Rarinca să ne contacteze pe e-mail geluce@yahoo.com sau la nr. 0746/11.94.11 pentru a-i prezenta pe de-antregul situaţia dramatică în care a fost adusă de un SISTEM solidar din exces şi atât. Gestul nostru de solidaritate se alătură celui al profesorului Corneliu Popescu, avocat în Baroul Bucureşti şi Baroul Paris,care a făcut un prim apel de solidaritate cu această nouă victimă a unei grave erori judiciare, din cauza căreia vom plăti cu toţii, CEDO neputând fi îngenuncheată precum biata pensionară Rarinca, ţinută în detenţie şase luni la Penitenciarul Târgşor.

În pagina 4 puteţi citi sesizarea adresată de M.R., CSM.

R.I. 19 - iunie - 2015

One Response so far.

  1. maura mantu spune:

    Livia Stanciu este un om deosebit . Ce se spune despre ea sunt aberatii.Doamna in cauza ….as vrea atat de mult sa o privesc in ochi !…minte ….maxim

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...