logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021

Ce se întâmplă în România de ceva vreme întrece orice imaginaţie, speriind nu numai Europa, ci şi întreaga lume, prin dovedirea corupţiei generalizate, a jafului fără limite produs asupra ţării, ce atentează inclusiv la siguranţa naţională a ţării şi poporului român. În fapt asistăm la devoalarea minciunii, a propagandei, a manipulării ordinare la care am fost supuşi cu toţii în ultimii douăzeci şi cinci de ani cu privire la „succesurile” înregistrare în a făuri o nouă societate democratică şi a STATULUI de DREPT în ROMÂNIA. În realitate, un stat SLAB, cu instituţii intrate în putrefacţie, găunoase, împănate de iresponsabili şi neprofesionişti, o administraţie politizată excesiv până la nivel de femeie de serviciu, o clasă politică de tot rahatul, plină de hoţi la drumul mare sau de marionete fără creier şi conştiinţă. Asistăm, de fapt, la un melanj nemaiîntâlnit în lume a fenomenului de nepotism, de încrengături de rudenie între toate aceste elemente de bază în funcţionarea STATULUI, ce a ajuns în prezent la o maturitate deplină precum un cancer în metastaze. Toate cele spuse mai sus constituie concretizarea luptei prezente, ce oripilează centrele de putere, SUA şi UE, dintre cele două mari grupări din România şi anume Mafia politico-economică şi Mafia securisto-juridică, la care instituţii precum DNA, DIICOT, JUSTIŢIE sunt anexe şi instrumente în MAREA BĂTĂLIE a deţinerii PUTERII.

Tot acest spectacol la care asistăm şi care paralizează întreaga ţară e o reglare de conturi între EI şi o aplicare forţată a directivelor de reglementare şi aducere într-o matcă a normalului, a valorilor democraţiei (într-o ţară în care s-au scăpat hăţurile) impuse de SUA.

Numai că este foarte greu în contextul în care noi socotim, şi ca noi întreaga opinie publică, că de fapt cei chemaţi să aducă lucrurile la normalitate instituţiile de forţă ale statului, sunt COMPLICE la tot ceea ce se întâmplă în ţara asta, inclusiv în Republicuţa Galaţi, lăsându-i pe cei vânaţi astăzi, pe cei vinovaţi de dezastrul ROMÂNIEI, să fure, să jefuiască, timp de douăzeci şi cinci ani. Păi, unde au fost alde ăştia din Justiţie, din DNA, DIICOT, ANTIFRAUDĂ şi tot neamul lor, în tot acest timp?!? Pentru ce i-am plătit noi?!? De ce nu şi-au făcut treaba!?! De ce nu răspund şi ei, cu funcţiile, cu salariile care ar trebui date înapoi STATULUI şi populaţiei rupte în cur în calitate de contribuabil, cu averile pe care le au şi care în majoritate nu se justifică în raport cu salariul lor bugetat?!? Uite, dacă ne referim la Republicuţa Galaţi, la dezastrul în care se zbate, la situaţia economico-socială tragică, la faptul că de la locul 3-5 pe ţară am ajuns în prezent la peste 20 sau la faptul că am pierdut peste 100.000 locuri de muncă, ar trebui să ne spuneţi cum aţi dormit voi în păpuşoi devenind COMPLICI la rapt, la şmen, la devalizarea averii obştii care v-a înfiinţat şi vă plăteşte să-i apăraţi valorile.

În calitate de a patra putere a STATULUI – de apărători ai valorilor DEMOCRAŢIEI, am scris zile şi nopţi în şir, ani de zile, am scris de ni s-au deformat degetele şi uzat tastele, despre toate golăniile produse în spaţiul COVURLUIULUI, am exemplificat, am adus dovezi, am pus întrebări, am sesizat, majoritatea zdrobitoare a acestora fiind tratate de cei în drept cu sictir, cu nepăsare, cu NUP, cu hotărâri de tot râsul şi căcatul.

Dacă v-aţi fi aplecat cu răspundere, dacă v-aţi fi suflecat mânecile şi v-aţi fi apucat de treabă, dacă pur şi simplu v-aţi fi făcut DATORIA, acum nu am fi în situaţia această jalnică.

Zeci şi sute de privatizări în Republicuţă au fost făcute de aiurea, în afara legii sau la limită, prin inginerii de tot felul, prin excrocherii, prin corupţie, fiind distrusă sistematic economia, fără ca voi să faceţi ceva. Oare de ce?!? Cum s-a ales praful de MEHID, de Fabrica de Elice Navale, Atlas, Apollo, 11 Iunie, Hidrotehnica, ICMRSG, Textila, HORTIGAL, Galacta, Galmopan şi altele, care s-au făcut una cu pământul în timp ce managerii acestora, în majoritate, s-au îmbogăţit? Dar de transferul averilor şi bunurilor prin aşa zisele inginerii de tip Alcom sau OJT şi multe altele? Dar ce spuneţi de sutele, miile de dosare întocmite pentru evaziune de către Finanţe, care în majoritate au primit NUP, sau de consfinţirea hoţiilor prin hotărâri „beton” şi de aiurea ale unor reprezentanţi legaţi la ochi şi cu balanţa strâmbă în mână? Dar de rapoartele Curţii de Conturi care au arătat jaful din Administraţie care, dacă l-am aduna în cifrele expuse an de an şi am face totalul, ne-ar îngrozi realizând că, de fapt, dacă aceşti bani ar fi fost recuperaţi de la HOŢI, oraşul şi judeţul ar fi arătat altfel, cu spitale noi, cu drumuri asfaltate, cu şcoli noi?

În contextul actual, a ceea ce se întâmplă în România, noi credem că mulţi dintre reprezentanţii acestor instituţii de FORŢĂ, foşti şi actuali ar trebui, dacă mai au un strop de DEMNITATE, să-şi facă harachiri spre a da sens cuvântului de ONOARE. Noi credem cu tărie că NORMALITATEA şi JUSTIŢIA în această ţară ca şi în orice DEMOCRAŢIE din lume nu se pot instaura decât implementând în sensul definiţiei, prin puterea şi controlul poporului, prin instrumente democratice, ale unui popor suveran, pe care unii din păcate îl declasifică ca nepregătit suficient, motiv pentru care unele instituţii se substituie în a hotărî şi controla în numele său.

 

Analistul de serviciu 27 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...